| sallamaleckum a întrebat:

Am un mouse Omega OM 06VBL si functia de " click dreapta " este setata pe butonul SCROLL. Iar cu click dreapta pot face doar ce fac si cu click stanga. vreau " profilul " clasic, stie cineva? PS: am windows 7.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut din nou. Pentru ca incerc sa te ajut, sunt nevoit sa-ti raspund iarasi. Eu am alt sistem de operare, dar setarile sunt la fel in Windows. Singurele optiuni care ar putea schimba ceva sunt legate de "buttons configuratios" (cum deschizi setarile pentru mouse, in partea de sus ai o casuta). Incearca sa o bifezi si vezi ce configurare obtii. Sfatul meu e, inainte sa faci alte setari sau sa treci la solutii extreme, sa imprumuti un alt mouse si sa-l montezi pe acelasi sistem, pentru a analiza simptomele. Daca alt mouse functioneaza corect, inseamna ca nu vorbim de setari, ci poate de o defectiune din fabrica (cu conditia ca mouse-ul sa fi functionat anormal de la inceput; daca initial a mers bine, atunci e posibil sa fie vorba de schimbari de setare din Windows).

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Setarile pentru periferice si nu numai se fac din Control Panel, la categoria corespunzatoare (mouse, printer, keyboard).

| sallamaleckum explică (pentru dannyel86):

Asta stiu si eu, dar nu am gasit setarile necesare in Mouse settings...

| Wooo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g

LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587

| wassyle1994 a răspuns:

Intra in contro panel->mouse si seteaza pentru dreptaci sau default

| sallamaleckum explică (pentru dannyel86):

Da, mersi de interes. mouse-ul cred ca e de pe alta planeta. l-am scos din cutie, l-am bagat pentru prima oara si s-a comportat cum am spus mai sus. apoi am dat restart la laptop ( mouse-ul fiind conectat ) si si-a revenit...nu stiam ce sa-i fac si nu-s eu strain de chestiile astea, dimpotriva... oricum, mersi ca te-ai obosit sa intri si a doua oara.