anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am un router Huawei și un amic a aflat parola și tot intra la mine pe internet. Am schimbat parola și nu dureaza mult și iar o afla. Cum aș putea să-l trec pe Blacklist? Am vazut pe contul routerului ca este asa ceva. Ce ar trebui să trec acolo?

3 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Nimanui nu-i place sa-i fie aflate parolele la dispozitivele detinute! Acea persoana se foloseste de anumite aplicatii instalate pe telefon pentru a afla parola ta,si un factor al acestui rezultat ar fi ca noi oamenii punem parole care au legatura cu obiectele sau persoanele din jurul nostru(numele cainelui, al iubitei, al nostru chiar si anul nasterii)! Incearca sa adaugi o parola mai lunga, cu simboluri si foarte complicata, insa nu o uita! Mai poti adauga prima parola din spatele ruterului(Ex PT123EDd3d45QJ).Meriti"a doua sansa"

| iar99Teo a răspuns:

Incearca sa faci limitarea dupa adresa de MAC sau sa setezi adresele MAC ale dispozitivelor tale din casa cu care te conectezi si restul vor fi in afara listei de acces. Fa un update de firmware daca este posibil si seteaza o parola complicata (caractere mai, mici, cifre etc.). Limiteaza conectarea la administrarea routerului doar in LAN, sa nu fie accesibila din exterior(in general este o optiune de bifat).

| radu877 a răspuns:

Ip-ul dupa care se logheaza. dar cum afla parola?