anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Apelez la inteligenta voastra.In graba am achizitionat un mouse de la digittex, cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca-i Ps2 si nu am port in laptop, asadar am luat un adaptor ps2 to usb. Ledul mouselui se aprinde, dar nu functioneaza! Imi trebuie un driver? Nu gasesc driver nicaieri... poate nici nu trebuie driver poate ar fi mers daca aveam port ps2, e posibil sa nu mearga din cauza faptului ca l-am bagat in adaptor? Help!

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar trebui sa mearga, nu conteaza acel adaptor. Fa cum zice adreiano.

| andreiano a răspuns:

Încearcă să-l conectezi când calculatorul e oprit.

| Sagatz a răspuns:

Desi este cu intarziere, postez o posibila problema intalnita la acest tip de mouse.
Daca simptomele sunt cele descrise mai sus... se aprinde ledul dar nu functioneaza, procedati in felul urmator: deschideti carcasa mouse-ului si cercetati cu atentie lipiturile de pe pcb ale celor patru fire... cea mai intalnita problema pentru nefunctionare sunt chiar resturile de fire ce au fost cositorite dar nu au fost indepartate de langa lipitura, cauzand astfel un scurt intre fire, de unde iluminarea mouse-lui dar nefunctionarea. De asemenea am intalnit si unele lipituri reci, ce duc la functionarea intermitenta sau chiar deloc a rotitei, s.a.m.d.
Iar in privinta driverului, nu este nevoie.