| AlleLoveGreen a întrebat:

Buna!
Am o problema!
Calculatorul nu detecteaza Hard Disck-ul, nu imi apare nici macar"USB Device not recognized" nu apare absolut nimic.Am conectat bluethooth-ul iar acesta a aparut imediat in bara ca fiind conectat deci nu cred ca e o problema din calculator...Am intrat in "Device Manager" si in "Device usage" era deja aleasa optiunea "Use this device(enable)". Am dat repornire, am asteptat cateva secunde dupa pornire si tot nu a mers...
Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Banuiesc ca este vorba de un hard disk extern si un sistem de oeprare xp! Hardul e compatibil cu sistemul tau de operare? USB-ul in care ai conectat hardul functioneaza? In Disk Management L-ai cautat? este cu aceeasi litera ca una dintre partitii sau in locul unui CD real sau virtual! Se intampla destul de des asta.

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| AlleLoveGreen explică (pentru neluL):

Da,hardul este unul extern si este compatibil cu sistemul de operare, a mers de fiecare data pana ieri...se aprinde becul cum ca functioneaza, USB-ul functioneaza, am spus ca am conectat bluethooth-ul iar acesta a aparut imediat in bara ca fiind conectat. Am cautat si in "Disck Management". Cred ca este de la hard disck, maine ma duc la cineva sa vad daca merge la el si daca nu merge stiu ce e de facut...

| neluL a răspuns (pentru AlleLoveGreen):

Pana maine incearca ''smecheria'' asta: Scoate calculatorul din priza si apasa pe butonul de pornire asa cu el scos din priza cca 5-6 secunde (se golesc niste condensatori de curent). Apoi conecteaza-l la priza si porneste-l normal si apoi introdu hardul in USB ->s-ar putea sa-l recunoasca acum! Aceasta procedura reseteaza Embedded Controller (CE)

| AlleLoveGreen explică (pentru neluL):

Am rezolvat problema, nu merge Hard Disk-ul, nu e nimic din calculator happy Multumesc oricum >big grin

| neluL a răspuns (pentru AlleLoveGreen):

Cu placere! wave bye, bye

| Sandrailii a răspuns:

Vezi daca iti apare hardul in bios. Daca in bios il recunoaste, ar putea fi de la windows.S-ar putea sa ai fisiere corupte si sa trebuiasca reinstalat.incearca sa teinstalezi driver-ul INF pentru placa de baza, care instaleaza din nou toate componentele aditionale de pe placa de baza.

concluzie:
1. sa verifici daca HDD este vazut in bios
2. instaleaza INF driver pentru placa de baza
3. daca nici asa nu se rezolva, reinstaleaza windows