| IonelaFăgă a întrebat:

Bunabatting eyelashes! Am o tableta Evolio Neura, care are loc pentru cartela. Insertez cartela, si nimic... nu are semnal, am incercat sa merg la setari si sa schimb setarile dar nu stiu ce sa scriu..Stie cineva cum pot sa sun de pe tableta, adica sa mearga cartela in ea? mentionez ca, cartela e in functiune, si pe telefon merge.
FUNDAA :**

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu prea cred ca poti suna de pe aceasta tableta.Nu toate sunt dotate cu asa ceva.Cred ca acolo unde ai bagat tu cartela este cititorul de card.Care nu are nici o legatura cu cartela ta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu cred ca poti sa suni! uita-te la instructiuni

| IonelaFăgă explică (pentru darrio2007):

Scriee clar "SIM" si are setari pentru mobile networks. Are loc pentru card altundeva.Nu vorbesc prostii! mai bine taceai daca nu stiai

| IonelaFăgă explică (pentru anonim_4396):

Trebuie sa pot sa sun! vreau doar sa prinda semnal, pentru ca are clar program pentru apel! Nu mai scrie daca nu sti!

| darrio2007 a răspuns:

Vezi aici daca este tableta ta si daca are loc de cartela SIM:Tableta Evolio Neura se vinde în două versiuni: WiFi şi 3G. Diferenţa dintre ele este dată de memoria RAM şi modulul 3G. Tableta dispune de butoane fizice, un port USB 2.0, un port microUSB pentru conectare la calculator şi un slot microSD cu suport pentru carduri de 32 GB. Cu ajutorul unui dock, imaginea de pe ecran poate fi transmisă către un LCD TV, tableta având ieşire video full HD şi suport pentru redarea filmelor cu această rezoluţie. Mai mult, acest dock permite conectarea la Internet cu ajutorul unei mufe LAN.