| AlexyLuvvU a întrebat:

Am un laptop HP Compaq Presario CQ57-407SQ si de curand am instalat windows 7 ultimate. A mers bine cateva zile, dar acum imi apare " A disk read error occurred. Press Ctrl + Alt + Delete to restart ". Am incercat sa instalez din nou windows-ul de pe acelasi cd, si de pe un stick usb. Am incercat si Windows XP, dar fara rezultat. Dupa ce dau sa booteze de pe cd apare " Windows is loading files", apoi Starting windows (fara sa apara acele setari pentru reinstalarea windows-ului) si dupa o perioada de timp doar se face ecranul negru, insa se vede cursorul mouse-ului. Stiti cumva ce as putea face?
Va multumesc anticipat :*

2 răspunsuri:
| Lukas1994 a răspuns:

Este o problema cu hard disk-ul, am avut si eu recent acelasi eroare (la PC) si tot ce am facut a fost sa scot cablul de alimentare din hard si sa-l pun inapoi, la laptopuri ar trebui sa fie usor dar daca nu te pricepi cel mai bine e sa-l duci la un service, nu trebuie reinstalat windows-ul

| DeyCj a răspuns:

Nu te mira.Ai HP=Hibrid Pușcat happy. Poate el avea dual core că dacă ai 2 Gb ram nu ai ce căuta cu Windows 7 mai ales Ultimate care e doar o mizeria comercială elaborată de Microsoft pe așa ceva.
După ce vei schimba hard disc-ul cu un altul nou instalează pe el Windows 7 home premium, și nu-l mai expoata neconform, precum și nu mai folosii soft de pe fileliste, că de acolo ai problema cu hard disc-ul.
Un hard disc chiar și second te costă de la 200 ron în sus.Ca brand recomand sa te orientezi spre Western digital sau Hitachi.Succes