| sweetys a întrebat:

Bună! Azi am observat că pe contul de Facebook a unei cunoștințe, care a decedat acum câțiva ani, postează persoane necunoscute, mă gandesc că i-a fost spart contul. În lipsa certificatului de deces cum aș putea să "eliberez "acel cont?

1 răspuns:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Draga Sweetys, Metal, Facebook și Marky Mark nu dau doi bani pe un certificat de deces din alta tara, pe care ei oricum nu îl recunosc. Îmi place cum folosiți voi tinerii "spart contul" de parcă niste hackerii (hackerul prin esența are cunoștințe super avansate de programare, server-side language si cyber security, nu putzoii de pe TikTok care se consideră hackerii). Contul nu a fost spart. Cineva știa parola sau a avut access la email-ul+ Nr de telefon al decedatului și a putut solicita o noua parolă cu verificare. Ce poți face este sa raportezi contul și să povestești cu lux de amănunte situația. In același timp trebuie sa ai și ceva dovezi la îndemână. Nimeni nu șterge/blochează un cont doar din cauza unor povești lacrimogene și cu multă drama. Bafta.