| GeorGEBlaCKRidER a întrebat:

Bună oameni buni. Vă rog să mă ajutați și pe mine.

Nu stiu ce să iau între Moto G84 și Samsung S10!

Mă gândeam să îmi iau un tel "deștept" nu pot că aș sta non stop pe net ci ca să mai caut câte o info când îmi trebuie.

Ăsta va fi primul căci URĂSC CU PATIMĂ așa zisele telefoane așa zis deștepte și mă gândeam să fie unul care să țină ceva. Bugetul ar fi de 350 meu sigur cu o extensie de încă 100-150 max.

Vreau neapărat Radio FM, mufă de 3, 5 mm si gpu snapdragon.

Până în 250$ GsmArena mi-a sugerat 4 tel din care oscilez între 2 : Samsung S10 și Moto G84.

Nu urmăresc niciodată firma pentru că plătești doar numele, dar pare mai sigură, însă nu se mai produce deci îl pot lua doar second (iar dacă moare bateria curând, n-am de unde să iau s-o schimb) și e mai scump + Radio "depinde de regiune" deci nu e sigur că cele din Ro au si ca merg.

Moto G84 încă se face și de pe acum încă planifica actualizare la Android 15, dar în Ro l-am găsit la minim 840 lei, mult peste bugetul meu, dublu chiar, deci îl pot lua doar second + si aici zice că Radio FM depinde de țară/regiune.

Fiindcă încă se face mă gândesc că aș putea lua o baterie în plus, dar cât ar costa?

Dacă ții o baterie de rezerva și no fol se poate chiar nouă fiind să nu mai țină după un timp și se trebui să le fol în paralel / pe rând?

Are cineva experiență cu vreunul sau ambele și ce-mi recomandați ^_^?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eu aș alege Moto.
De ani buni folosesc telefoane de la ei.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce nu îți cumperi iPhone?

| VoidEternal a răspuns:

Va trebui sa faci unele concesii. Daca nu tii cont neaparat de mufa de casti care e o componenta pe cale de disparitie din pacate, mai gasesti si variante mai ieftine. De exemplu:

https://www.emag.ro/......DKGJV23BM/

Nu o sa mearga extraordinar, componentele sunt entry level, procesor, stocare, display dar nu o sa-ti vina sa-l arunci, pentru un pic de browsing merge, iar faptul ca nu o sa zboare prin aplicatii macar nu te incurajeaza sa nu-l mai lasi jos din mana.

In ceea ce priveste castile, poti folosi un adaptor de la usb-c la jack gasesti incepand cu 20-30 de lei, atentie la compatibilitate nu merg toate cu toate din pacate, doar ca nu il mai poti incarca in acelasi timp. Dar bateria e mare deci nu ar trebui sa fie un inconvenient major. Daca nu te deranjeaza culoarea, varianta pe rosu e la 400 de lei. Ii trantesti o carcasa si nu se mai vede.

S10 a fost un telefon bun dar nu as mai recomanda nimanui sa-l cumpere, daca se strica ceva nu se mai gasesc piese, poate doar fake-uri chinezesti. Plus ca androidul ala nu mai e safe, nu mai primeste update-uri de securitate de ani si oricum nu ai mai putea sa rulezi multe aplicatii pe el, periodic versiunile vechi de android nu mai suportate de aplicatii, efectiv nu mai ruleaza. Pentru Motorola o baterie probabil ca o sa fie in jur de 100-150 de lei dar nu stiu sa-ti recomand un furnizor oficial pentru ele.