| UltraSoundSound a întrebat:

Buna Seara! Mi-a scris un prieten in seara asta ca i-a aparut un proces super ciudat in task manager, se juca ceva pe PC si a simtit dintr-o data ca ii sacada jocul, a deschis frumos task manager si vede = https://imgur.com/SRwBVPb = ceea ce e in poza...un proces chinezesc sau japonez,nu imi dau seama care e limba. I-am zis sa mearga sa-i dea end task,ii da BSOD pc-ul,zic sa incerce malwarebytes, nu vrea sa-l stearga. Eu l-am indrumat prin reinstalare sistemului de operare si raderea hdd-ului, deci toate partitiile sa le stearga. A mai avut cineva problema asta? (Mi-a pus ca i-a aparut asa dintr-o data).

Răspuns Câştigător
| SpiridusulTuca a răspuns:

Trebuie curatat din afara windowsului adica da reinstalare, sau rularea unui anti malware de pe usb in timp ce nu e in Windows. Eu zic ca e crypto miner

| UltraSoundSound explică (pentru SpiridusulTuca):

Asta zic si eu... Am incercat sa-l caut pe net acel process.dar nimic. Am vrut sa-l pun sa intre safe mode cu network. Oricum multumesc pentru raspunsurile date!

| UltraSoundSound explică (pentru SpiridusulTuca):

A fost un crypto miner < Trojan.32.CryptoBCmIner >. Si-a cumparat Malwarebytes Premium si a reusit sa-l stearga..nu a mai reinstalat sistemul.

5 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

Click dreapta, open file location si vezi din ce folder vine.
Poate a instalat vreo aplicatie si ala e un vreun third-party.

| UltraSoundSound explică (pentru AllMight):

A încercat, nu ii apare absolut nimic. Ma gandesc ca deja si-a reinstalat Windows ul.