| maddy83 a întrebat:

Am si eu doua intrebari daca ma poate ajuta cineva:
1. Baiatul meu s-a jucat metin pe laptop si s-a certat cu unu,carev l-a amenintat ca i-a dat un keylogger, si ca imi sterge tot din laptop...cum pot elimina acest keylogger?
2. La pc am instalat ieri windowsul si dupa instalarea driverelor am vrut sa instalez versiunea noua de mozilla,insa nu merge instalata sub nici o forma, s-a incarcat 3 ore si degeaba.

7 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Google-norton eraser power-incarca-l foloseste-l.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar crezi ca metinistii astia sunt in stare de hecareli din astea? vorbea si el sa nu taca

| Danzell a răspuns:

Nu prea are legatura keyloggerul. si nu ai cum sa il primesti decat daca iti trimite cineva acel keylogger si tu il descarci.
iar de sters nicicum.
keyloggerul, cum ii zice si numele, inregistreaza ce taste sunt apasate, si sunt transmise celui care a trimis keyloggerul.(asta daca are habar sa il seteze. ceea ce ma indoiesc, mai ales la jucatorii de metin care majoritatea sunt copii cu o minte mai mica decat o ridiche)
ca sa poata sa iti acceseze laptopul au nevoie de o aplicatie de gen teamviewer sau remote assistant (care e pe windows).

cand windowsul se instaleaza se formateaza si driverul C.
incearca cu un antivirus si scaneaza toate partitiile. sterge toate aplicatiile care au virusi/malware, sau ce mai zice acolo.

| Nelu62 a răspuns:

Sper sa te ajute:
http://board.ro.metin2.gameforge.com/......eliminare/
Instaleaza alta varianta de Firefox pentru ca oricum se actualizeaza automat.

| valentin75 a răspuns:

Salut! Nu te ambala la ce spune personajul respectiv. Keylogger este altceva, nici nu cred ca stie ce e ala. Nu trebuia sa reinstalezi sistemul de operare, trebuia sa-l cureti de probleme. Foloseste un Ccleaner, Wise Care 365 Free pentru intretinere. Daca tot ai instalat sistemul de operare trebuie sa respecti cateva lucruri. Sa scoti reteaua/internetul, sa scoti bateria de la bios, memoriile si placa video timp de 20 de min.Le remontezi, intri in bios si treci ora si data, first boot sa fie cd-ul. Instalezi sistemul de operare. Pentru drivere trebuie sa intri pe pagina producatorului placii de baza/video. Poti instala si driver booster pentru dirvere, sa nu te mai chinui pe net. Chestia care ti-a spus-o e software sau hardware, daca ai reinstalat cum trebuie nu mai ai nimic; hardware poate fi numai daca persoana a montat ceva la computer.Sa nu uiti de un antivirus si firewall inainte sa intri pe net sau in retea, iti poti pune si un antilogger.

| Joker11 a răspuns:

Instaleaza windows 8 sau 7,, daca poti e mai convenabil.

| Chriss_Christine_1988 a răspuns:

Nu, rolling on the floor)), stai linistita :* nu este nicio problema :* vb gura fara eiwinking