| Anduu123 a întrebat:

Buna TPU! happy Am un Allview Viper si memoria lui interna e aproape libera, in plus mai am si un card SD de 16 GB. Orice aplicatie as incerca sa instalez de pe Google Play, afiseaza mesajul :"Eroare la descarcare. Nu exista spatiu suficient pe dispozitiv.", indiferent cat de putin spatiu ar ocupa aplicatia respectiva. Aveti vreo idee ce pot face? Multumesc anticipat:*

10 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Allview dupa cum spuneam cele mai repe chinezarii de pe piata. Infine nu asta e important, inearca sa stergi datele si cache la magazin play sau daca nu ultima rezolvare faci hard reset. Ala mai de jos cu ccleanr-ul de ce mai prostiti oamenii cu aplicatiile voastre de ca.t? Aplicatia aia nu face aproape nimic atata tot ca ocupa loc pe telefon si iti sterge cam ce ai putea sterge si tu, nu-ti imbunatateste nici de cum telefonul. happy
Are fratele meu o tableta Allview si ii facea si lui exact acelasi lucru la mine a mers cu cachul sters din magazin play plus trebuia sa adaug si un card sd.

| Anonim a răspuns (pentru Pool77):

Daca vorbesti fara sa stii mai bine nu o mai face, ccleaner si clean master sunt cele mai bune no1 pe piata, fac multe chestii utile iti garantez eu, am si iphone 5s gold, si note 4, stiu ce vorbesc, aplicatiile isi spun cuvantul de cele mai multe ori, cat despre hard reset daca tot asa ii zice, ii recomand sa o faca si pe aia din pacate pentru "ALLVIEW", cu toate ca am avut tableta ax4nano de la ei, am fost super multumit de ea, pana am schimbat-o cu un smp900 dar deh, modele de telefoane diferite/tablete.

| Pool77 a răspuns:

Momentan ti-am scris de pe AX4 nano. Eu nu sunt multumit de ea. Nici de aplicatia aceea, poate la tine foloseste la ceva dar la mine e 0 barat.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Barzu_andrei: Aoleu postezi de dragul de a posta, de ce sa ii dea ma hard reset factory?
Anduu: dai restart la telefon simplu, apoi du-te pe google play/magazin play si descarca ccleaner, si dai analyze apoi clean, imi zice si mie uneori aceiasi chestie cand nu este curatat si este full in cache si etc.

| Anduu123 explică (pentru anonim_4396):

Si cand incerc sa descarc ccleaner imi apare acelasi mesajsad am mai sters cache-ul de la mai multe aplicatii (nu cred ca memoria e problema) dar nu imi explic de ce apare mesajul

| Anonim a răspuns (pentru Anduu123):

Idem cu iambiglov3r, se descarca doar melodii pe card, daca alegi tu din meniu stocare pe telefon/card, la jocuri am impresia ca merge doar daca este root-at, altfel nu prea cred ca functioneaza pe telul tau, incearca sa stergi o aplicatie mai mare de 50mb+ si apoi descarca ccleaner, dai analyze, clean si vezi dupa cata memorie iti spune ca mai ai, incearca si tu sa dezactivezi aplicatiile cu care a venit din fabrica si nu iti sunt defolos, gen muzica google parca, harti, ca iti poti luna un gps de pe magazin play, google, mai sunt nu imi vin in cap acum.

| Anduu123 explică (pentru anonim_4396):

Am facut asta dejalaughing am 101 MO liberi memorie interna si tot asta imi spune cand incerc sa descarc CCleaner

| Barzu_Andrei_1993 a răspuns:

Am acelasi telefon si nu am avut problema asta pana acum. Incearca sa intri in setari si sa il readuci la setarile din fabrica. Eu unul asta fac cand am probleme mari.

| IamBigLov3r a răspuns:

Ai putea sterge din aplicatii.Cardul SD nu accepta jocuri, accepta doar melodii si alte fisiere. Sper ca te-am ajutat.