anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
De curiozitate
Care este mecanismul de functionare ale castilor de copiere la bac?
Cum poate o casca asa mica sa preia informatii?
Multi au zis ca au reusit sa copieze cu ele,dar si altii care spun ca n-ai cum pentru ca un profesor sta cu nu stiu ce dispozitiv la usa examenului care depisteaza in sala de examen daca ai vreun dispozitiv la tine,vreo chestie electronica care sa te ajute la copiat cum ar fi castile acestea.
Doctorul ti le introduce in urechi sau poti si singur?
Am citit pe net ca doar doctorul ti le poate scoate, cum face asta?
Am inteles ca poti ramane si surd cand ti le scoate? Asa este?
Rog fara mistouri!

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Sunt doua tipuri de casti.
1. Casca japoneza, este o casca ce functioneaza cu bluetooth, se introduce cu penseta si se scoate cu penseta din ureche. Este cel mai des utilizata.
2. Casca tip baterie. Se introduce pe timpan si in jurul gatului se poarta un colier, o sarma de cupru mai bine zis legata la telefon, functioneaza pe principiul electromagnetismului. Aceasta se scoate foarte greu, iti trebuie magnet sa o scoti de pe timpan si de obicei majoritatea ajung la medici.
Unele facultati au sisteme de bruiaj al telefoanelor, altele au sisteme de bruiaj al castilor.
Daca bruiaza semnalul telefonului nu ai semnal la telefon dar nu patesti nimic.
Daca bruiaza castile, orice casca ai avea iesi din sala instant cu dureri de cap si ureche.
Oricare ai dori sa o folosesti este scumpa. Se cumpara cu telefon modificat pentru a putea fi compatibile sau se pot inchiria. Multi inchiriaza pentru ca este mai ieftin.
Mai bine inveti decat sa iti bagi prostiile alea in ureche. Bafta la scoala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt niste casti mici care merg pe bluetooth la fel cum functioneaza orice dispozitiv handfree doar ca la dimensiuni mai mici.

Cred ca mai sunt si ceva facultati care au sistem de bruiaj electronic si atunci nu o sa mai functioneze conexiune cu telefonul.

Ti le poti introduce singur, problema e cand nu le mai poti scoate si trebuie sa mergi la medic si iti mai afecteaza si timpanul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este nimic la usa, sunt abureli, cem putin la noi in oras nu s-a pomenit de asa ceva
Castile acelea au fost folosite de o prietena pentru examenul permis auto. Ea soptea intrebarile si sotul ii spuna raspunsul laughing)
Trebuie sa soptesti si risti sa atragi atentia
Invata, este cea mai usoara cale