Du-te in Start-control panel-view large icons-folder option-la tabul view, bifezi
"show hidden files and folders"-Apply-OK
Ceva normal. Windows 7 NU e xp, deci Nu trebuie tratat ca Xp-ul.Ăla e istorie.
Pe Windows 7 ai o tehnologie „nouă" furată de la Linux, dar implemetată prost și anume ai un cont de așa numitul administrator care e blocat de Microsoft în mod implicit și cel de user pe care poți face ce vrei numai să modifici structura sistemului nu poți.Deci Microsoft-ul te limitează la ceea ce vor ei să faci cu calculatorul nu ceea ce vrei tu, e normal ca e sistemul lor de operare.
Deci nu ai nevoie de folderul ăla că tot ce utlizezi este stocat în User's folders, respectiv în Folderul ce poartă numele useruui cu care de loghezi în Windows.
Succes și grijă cum îl folosesți. Daca ai folosit Loader ai făcut din start o mare greșeală, că Windows 7, că după ce că ți-ai virusat sectorul de boot(care nu se modifică la o formatare normală cu Windows) l-ai mai și furat aiurea că îl poți folsi gatis și un an, în trial.
Unde gasesc acest "user folder"?
e prima data cand am windows 7 si vreau sa ma faceti inteles. Va multumesc!
Vezi la mine pe site la It și calculatoare/Windfows 7(precis știi cum arată desktopul)(site-ul e la profilul meu de aici). Acolo am tot ceea ce trebuie pentru Windows 7.
anonim_4396 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă: