Vrei baterie care să te țină mult când folosești telefonul? atunci cumpără-ți Motorola, dar ca să țină mult bateria, trebuie să fie peste 5000 mAh
Eu am luat Honor de curând și mi se pare bun, bateria ține mult, face poze frumoase și are multa memorie. Interfața e ca la Huawei dar fără problemele cu care vine Huawei acum. Singurul minus este ca e nou pe piață și are ceva funcție de Ai, am văzut ca dacă o folosesc începe sa meargă lent, dar dacă aleg să nu ruleze cu Ai merge chiar bine. Văzusem și pe Youtube rewiew la el și era chiar ok. Eu zic ca merită o șansă.
Daca vrei sa tina, ia unul de ala de neam prost cu baterie de 15-20000 mAh si ai facut o treaba. Nu glumesc, ai cateva optiuni de genul asta. Altfel, ia si uita-te la testele de autonomie facute de site-uri oneste. Notebookcheck, de exemplu. https://www.notebookcheck.net/......765.0.html - nu e deloc rau S25+ din perspectiva autonomiei.
Salut. Honor e foarte cum, performanţă la zi, memorie mare, rapiditate de acţiune pentru jocuri şi tine bateria maxim 2-3 zile. Funda?
Eu mi-am cumpărat Motorola edge 50 pro are bateria mare și la încărcare are turbo boost deci daca e la 30% in vreo 15-20 minute are bateria full și pe lângă asta e bun la pozat și n-are deloc lag când umbli pe el
Am și eu Motorola și mă ține destul de mult bateria, dar ale meu are lag dacă dau la grafică mare sau maximă la unele jocuri, în rest nu am probleme cu el merge destul de bine, știi cumva de ce are lag în jocuri, lag poți avea și de la memoria încărcată la capacitate mare?
Posibil și o fi din cauza că joci mult, asta cauzează lag și se încinge telefonul
Eu ți-aș recomanda să-ți iei Xiaomi 12T sau 12T PRO dacă ai ceva mai mulți bani. Eu am varianta standard și se descurcă foarte bine, ține bateria foarte mult iar la specificațiile foto/video stă destul de bine... Are 108mp standard si varianta pro 200mp sau ceva de genul... Pe partea video varianta standard filmează 1080p 60 fps in timp ce varianta PRO poate filma până la 4K 60 fps, și filmează foarte clar!
Sincer nu ți-aș recomanda POCO deoarece am avut POCO X3 PRO și nu m-a ținut nici un an...
Nu joc mult jocuri, dar memoria telefonului e cred că peste 70, 75% încărcată și poate asta îi afectează performanța în jocuri
Xiaomi Redmi Note 14 4G
8GB RAM, 256 stocare - baterie de 5500 si il gasesti la 750 RON la Altex.
Ca telefon de toate zilele e ok.
Eu obisnuiesc sa elimin bloatware-ul cu Minimal ADB (absolut toate modulele si aplicatiile ce nu-mi sunt necesare, incepand cu cele de la Xiaomi, dar si cele de la Google si Android), si astfel cresc semnificativ durata de viata a bateriei.
Nu poti face poze superbe in concediu cu el, decat daca nu esti foarte pretentioasa
(daca te intereseaza mult calitatea pozelor, atunci ramai la S25+ sau A55, A56.
SAU la orie alt telefon ce are un procesor decent si senzor de 1/1, 55" sau mai mare (numarul de dupa / sa fie cat mai mic)).
Dede26 întreabă: