Daca pc-ul nu e nou, dar si asa posibil problema sa nu fie de la drivere.Ce placa video ai? Pentru ca ar fi bine ca driverele placii sa le iei de pe site-ul oficial a celor de la Nvidia pentru ca sigur cele de pe site-ul de la Asus nu sunt prea recente. Si ca ziceam ca problema s-ar putea sa nu fie de la drivere. Din cauza ca e vara laptopul sa incinge foarte tare, iar pentru a nu se arde acesta isi da un underclock (scade frecventa si de la procesor si de la Gpu) cand ajunge pe la o temperatura de 80 de grade Celsius.Ar fi bine sa nu il tii nici pe birou direct pe el, ci sa fie ridicat cativa centrimetri si sa ai grija sa nu ii blochezi aerisirile. Daca e laptop-ul vechi trebuie sa te duci sa iti verifice pasta termoconductoare la un service specializat. Sper ca te-am ajutat.
Nu stiu ce placa video am... e laptopul tatalui meu. Cum pot afla?
GeForce G102M... e slaba?
E slaba, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa iti mearga cs-ul greu. Ti-am zis daca e pc-ul vechi trebuie sa te duci sa ti-l curete si sa schimbe pasta termoconductoare de pe procesor si de pe placa video. Sigur asta e problema.
Aici gasesti driver-ul pentru placa video:
http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk
Multumesc mult! Daca apar probleme de contactez!
Descarca aplicatia 3dp chip(parca asa se numea)-vezi ca o gasesti pe net. Aceasta iti arata exact ce drivere ai nevoie si printr-o simpla apasare de buton iti descarci driverele necesare.
anonim_4396 întreabă: