| mistikk a întrebat:

BUna TPU va rog sa ma ajutati azi am observat ca pc-ul meu face fite se restarteaza cand are el chef se misca greu nu mai merge firefox decat explorer ce sa ii fac sa mearga din nou ca inainte?

Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

Cheama pe cineva sa iti reinstaleze windowsulhappy inainte sa til reinstaleze spune-i sa iti salveze pozele, etc ce vrei tuhappy vei ca s-ar putea sa fie si de la procesor(supraincalzire) adica atinge temperatura de 80-90 grade si se restarteaza automat ca sa mai poata lua o pauza scurtahappy daca e sa fie problema asta v-a trebui sa cumperi un cooler de racire(ai mutat unitatea in ultimul timp? l-asa-i spatiu sa poata trage aer rece)

6 răspunsuri:
| LadyLuna a răspuns:

E posibil sa ai virusul Worm. Cel mai bine ar fi sa reinstalezi windows-ul.

| SaMoriTu a răspuns:

Reinstaleaza`tsi windosulwinking

| camionagiull a răspuns:

Go to my computer click dreapta>properties>advanced>performance settings si seteaza adjust for best appearance sau performance daca nu reusesti idu ionut_2o1o si te ajut eu

| DanMp3 a răspuns:

Incearca sa stergi prafu din unitate. chiar daca ti se va parea aberant raspunsul meu... praful este de vina de cele mai multe ori.
si... faza cu browser-u'... schimba'l pune Opera este unul din cele mai bune browsere
GL!

| Vales a răspuns:

Schimba windows-ul

| Otilia_2905 a răspuns:

Buna! Cea mai buna solutie ar fi sa ii faci o reinstalare de windows.winking