| Richard002Toto a întrebat:

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați! Deci să încep direct, eu am un router wireless dar pot conecta și cablu din router in pc. Problema este că eu routerul este într-o altă cameră și eu vreau să-l conectez la wireless. Menționez că e desktop (unitate) nu laptop. Deci se poate conecta direct fără USB la router ca la laptop? Vă rog frumos! Mulțumesc! Cel explică cât mai deslușit îi dau funda!

Răspuns Câştigător
| DeuSul a răspuns:

Salut Richard! Pentru a conecta la wireless un sistem PC ai nevoie de un adaptop wireless pe care-l poti achizitiona destul de accesibil happy
Unele placi de baza au inclus acel adaptor, poti verifica scriid pe internet modelul placii video si te uiti la specificatii tehnice.

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Se poate, dar viteza va fi inferioara! Iti iei o placa de retea wireless!

| halogen001 a răspuns:

Trebuie un adaptor wifi pe USB http://www.pcgarage.ro/adaptoare-wireless/

si se va conecta ca un laptop.

| Richard002Toto explică:

Dacă s-ar putea da răspunsuri câștigătoare multiple v-aș fi dat la toți! Oricum vă mulțumesc la toți pentru că m-ați ajutat! Vă mulțumesc la toți! Mulțumesc frumos!

| DeuSul a răspuns:

Salut! Ai nevoie de un adaptor wireless pe care-l poti achizitiona de la un magazin de electronice sau de pe internet.
Daca ai o placa de baza decenta s-ar putea sa fie inclus un adaptop wireless in ea, poti verifica scriind modelul placii de baza pe internet si te uiti la specificatiile ei...
Ziua buna! happy