anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cand trimit cererea de pretenie pe facebook scrieDo you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem. de ce scrie asa, ce ii pot face funda primul restul vot.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu mai poti adauga prieteni momentan.
Pentru a preveni utilizarea abuzivă a Facebook, această cerere nu poate fi trimisa.Se intampla asta deoarece ai trimis mai multe cereri de prietenie care au ramas fara raspuns.
Uite ce scrie FACEBOOK - Nu pot adauga prieteni! Facebook este un loc care permite conectarea cu prietenii, familia, si alte persoane pe care le stiti personal. Daca ati fost impiedicat sa trimiteti cereri de prietenie pe Facebook, este probabil ca multe cereri de prietenie trimise de dumneavoastra in ultima vreme sa fi ramas fara raspuns. Asta se poate intampla din cauza ca ati trimis cereri de prietenie strainilor sau poate fi legat de alt comportament pe care membrii Facebook l-au reportat ca fiind nedorit. Va va fi permis sa adaugati prieteni din nou in curand. La acel moment, va rugam sa nu uitati sa trimiteti cereri de prietenie sau mesaje doar persoanelor pe care deja le cunoasteti personal. In caz contrar, limite suplimentare pot fi introduse pe contul tau. Pentru mai multe informatii cu privire la drepturile si responsabilitatile dumneavoastra in calitate de membru Facebook, va rugam sa faceti click pe termenii (Terms) din partea de jos a oricarei pagini Facebook. Conexiunile intre prieteni pe Facebook trebuie sa fie confirmate de ambele parti implicate. Acest lucru se intampal printr-o cerere de prietenie initiala sau o invitatie de a adera la site si o confirmare a cererii de catre destinatar. Tehnic, nu este posibil sa deveniti prieten cu cineva fara aceasta confirmare. O cerere de prietenie poate fi trimisa manual sau prin intermediul gasirii de prieteni (Friend finder) sau gasirii de colegi de scoala sau munca (Classmate/Co-worker Search). Cand utilizati aceste functii, va rugam sa fiti constienti de faptul ca mai multe cereri de prietenie si invitatii pot fi trimise simultan. In cazul in care un utilizator se inscrie prin cadrul acestor invitatii, acesta va fi adaugat automat la lista dumneavoastra de prieteni.
Bafta! (asteapta sa iti confirme cererile de prietenie trimise pana acum si apoi poti adauga din nou prieteni)

1 răspuns:
| RoCkEr93 a răspuns:

Asta se intampla deoarece site-ul facebook nu permite sa trimiti mai multe cereri de prietenie deoarece se crede SPAM, daca trimiti prea multe cereri ti se blocheaza dreptul de a trimite cereri de prietenie intre 2-7 zile.
Cam asta e chestia, daca vrei sa trimiti o cerere de prietenie astepti cateva ore sau 1 zi a putea trimite din nou cereri.
Sper ca te-am lamurit