Autobot este un program de boti care depinde in ce domeniu a fost creat.
Autobot poate fi:
Pentru auto like
Pentru creearea de conturi pe diferite site-uri care sunt sigur ca au protectie anti bot chiar si Facebook are acest sistem dar numai la creearea de conturi.
Si pentru a posta ceva multiplu, in masa pe diferite site-uri (spam). Un utilizator Facebook nu va putea posta daca el nu vrea, cat ai vrea tu de mult sa posteze el (cred ca este un el)
Vad ca esti interesata de Facebook, like-uri sk urmariri (nu poti primi urmariri pe Facebook). Pentru like-uri, nu iti voi da informatii despre ce si cum se foloseste un asemenea program dar iti voi da o informatie
Daca vei folosi un asemenea program pentru a-ti mari numarul de like-uri de la 100 la 10000, tin sa te anunt ca nu va fi nici o persoana cunoscuta de tine ci vor fi niste conturi false si goale, poate si cu o imagine de profil, nume ciudate si din alta tara, dar cand Facebook va detecta aceasta activitate, nu intr-o zi, poate o saptamana, sigur ti se va inchide contul sau pagina de Facebook, nu confunda "cont" cu "pagina" nu ma refeream la pagina de facekook, in orice caz vei fi banata si din sursele mele Facebook ar fi lucrat odata la o banare pe ip fara a mai putea face cont de Facebook de pe acel PC/Dispozitiv, nu stiu daca a fost implementat acest ban dar sper ca da, nu as vrea ca in acest site sa existe materiale hack-ing sau "trisare" la orice altceva.
La alta intrebare iti pot raspunde
anonim_4396 întreabă: