| gabicoo a întrebat:

Ce program de curățare pentru Windows 11 folosiți? Cei de la CCleaner au lansat o nouă variantă (CCleaner 7) care mai mult strică în sensul că a șters setările browserelor, parolele și alte date de logare. Vreau altceva. CCleaner era bun - acum nu mai este și vreau ceva similar.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am renuntat la CCleaner de vreo 3 ani si folosesc Disk Cleanup din Windows Tools.

Bula
| Bula a răspuns:

CCleaner sterge doar ce are reglat (din setari)!

| RAY a răspuns:

Il foloseam prin ani 2015-2020 System Mechanic, o data cu aparitia ssd numai folosesc nimic nici la clienti, asta il mai folosesc Free Disk Space Analyzer, hdd regenator pentru harduri vechi, defragmentator, creaza un usb bootabil https://www.hirensbootcd.org/download/ si ai de toate

| Mosotti a răspuns:

Sterge daca bifezi tu sa stearga, poti bifa ce sa stearga si ce nu, eu asa stiam.

| Frank51 a răspuns:

Nu folosesc niciun program de curățare și niciun antivirus.

Ce anume vrei să cureți?

| LPCTSTR a răspuns:

Ayo gabicoo, au trecut ani buni de cand nu te-am mai vazut.
Am renuntat la CCleaner din 2021, cand am inceput sa folosesc Wise Disk Cleaner, dar care a fost motivul nu mai stiu, probs pentru ca are defragmenter, sau CCleaner ma spama cu reclame. Either way rar mai folosesc cleaning toolul, am ajuns data hoarder cel putin pe PC si-mi cam foloseste istoricul in browsere; iar gamingul nu cred ca rezulta in temp files worth to delete.

| TimberWolf a răspuns:

Pai asa sterge din totdeauna, nu de ieri.