| anuscha997 a întrebat:

Cum iti poti pune la numele de hi5 chesti de genul: Inimioare... Diferite semene...Nustiu cum se pot pune... Help Me...:X
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi la altcineva le dai copy si le puy in world si dupa la profil le day paste si gata

356 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nivelul 300- la burn budy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dai copy paste ce e asa de greulaughing

| deea_1338 a răspuns:

Http://www.namefunk.com/ aici gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu du-te la messajes si da clik pe mi contact dtalis dar mai intai copiaza semnele pe care o sa lde pui la nume apoi da paste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cauti pe net pe mess pe la numele prietenilorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe http://www.cs-gothic.ro/forum/semne-hi5-t2578.html si da copy apoi intra pe hi5 tau si modifica-ti numeme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe google simboluri hi5 si iti da multe siteuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le furi de la altcineva Copy dupa aia Paste si atatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cauti pe google simboluri inimioare dai copy ...paste pe spatiul acela unde iti scrii numele si iti iese numele cu inimioare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia niste inimoare ♥•♥•♥•♥•

| PinkNightmares a răspuns:

╚◘♀○☺►¼╤♦♣♠ uite aici semne daca vrei poti face si tu apasa pe butonul "Alt" si pe 3 numere din blocul de numere din dreapta! dar apasa deodat pe "Alt" si pe cele 3 numere si incearca sa apesi repede pentru a face mai multe semne! Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copiezi de altundeva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa nai habar cei cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ma poate ajuta sh pe minetongue. vreau sa pun numele liviu. si nu gasesc simboluri frumoase simbolizand numele acesta.ma poate ajuta cineva sh pe mine?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anuscha nu te lua dupa altii... vor sa fie ei in fata.ca stiu ei. iate dupa cine crezi ca merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne e chiar asa de greu dai copi si pastelaughing... e chiar asa d greustraight face

| y0nu7z a răspuns:

Aaaaa nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu e sa scrii la google mess letters style si cauti p acolo asta-i siteul de pe care toti isi iau chestiile aleahappy

sper sa iti fie de ajutorbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii pe google semne hi5 si iti da si faci u numele cum vrei uwinking

| maddyyyyy a răspuns:

Scrie pe net semne hi5

| Antess a răspuns:

ღ♥ღ uite inimioarele

| SexyLady_7772 a răspuns:

Daca vrei sa faci inimioara apesi Alt si cifra trei de la nr din dreapra nu cele de sus si apesi pe alt si pe 3 amandoua de o data si faci la fel alt de exemplu 8 alt 4-1 sau scrii pe google semne his dai copy si paste succes

| alexandra_3084 a răspuns:

Buna!
poti scrie pe google simboluri hi5 si gasesti acolo iar ca sa le ei de acolo dai clik dreapta copy iar apoi past
Acum funda pLiZ

| oanafrumusica a răspuns:

Mersi lume pentru toate de abia acum le-am inteles de la voi va dau funda la toti:*:*:*:*:*:*:*:* mesul meu este oanabaloi78@yahoo.com

| Eleva10 a răspuns:

Dai alt si pe nr 3 din nr. din dreapta