Editiile piratate de 8 si 8.1 au probleme serioase de compatibilitate cu unele programe. Asta pentru ca MS a facut eforturi serioase sa nu mai fie furata. Exista sansa ca aceasta sa fie problema ta. Nu cred ca ai un Windows 8.1 original, nu?
Nu. Nu e asta, desi apreciem intentia ta de a promova software-ul original.
Promovez normalitatea, nu software-ul original, neaparat
Bine ar fi s-o promovezi intr-un context potrivit.
Exact aia am si facut. Experienta imi spune ca multe dintre probleme pleaca exact de la capitolul acesta. Daca nu ai vazut partea tehnica si te-ai legat doar de cea financiara mi-e greu sa cred ca putem avea vreun dialog. Scuze chiar ca am raspuns. Este greseala mea, nu oricine merita o mana de ajutor.
Tu chiar n-ai simtul ridicolului. Problema asta poate aparea atat pe copii piratate, cat si pe cele originale. Nu stii o laie.
Este adevarat. Pe OS-urile mele, cumparate, nu am avut nici cea mai mica problema. Bine, asta depinde si de cum intretii sistemul. In schimb, i-am ajutat pe multi de langa mine care aveau porcarii descarcate de pe net. De acord cu tine, nu stiu o laie, asa cum plastic te exprimi, pentru ca sunt genul de roman care ma pazesc de probleme. Bafta, sper sa-ti mearga totul din ce in ce mai prost, asa cum meriti. Nu meriti, de altfel, nici un fel de mana de ajutor.
Ma, esti prost? Am eu nevoie de ajutor? Esti atat de idiot incat nu vezi nici cine a pus intrebarea! Hai, sterge-o, shaormeristule! Nu o sa-mi mearga mie Windows-ul prost din 2 motive:
1. am tangenta puternica cu domeniul IT, deci nu-s un utilizator casnic si habarnist ca tine;
2. si eu am copii licentiate, chiar obtinute gratis, tocmai din cauza primului motiv.
Absolut. E ca pe IRC pe vremuri. Toate strambele era fotomodele, toti cocalarii din tati campioni la spart seminte erau bodybuilderi. Acum toate lumea are tangente puternice cu domeniul IT. Tocmai de aia este greu de gasit vreun profesionist in materie in ziua de azi Aia care sunt cu adevarat asa ceva nu prea mai sunt pe aici, nu de alta.
Ho, ho, ho, ca tu ai fost un mare profesionist pe aici. Tati, ia taca-ti fleanca, eu chiar am dat si solutia, una pe care sper ca intrebatorul a inteles-o pentru ca aia i-ar fi rezolvat problema. E ceva intalnit! Ca nu ma crezi ca am vreo legatura cu IT-ul de-aia nu mai pot eu, pana la urma n-are nicio relevanta ce crezi tu despre lucruri aflate peste comprehensiunea ta.
Nu am cum sa-ti fiu tata. Am gusturi prea bune la femei pentru asta. O seara buna.
Replica de shaormerist...
O seara buna!
Poate ti s-a dezactivat versiunea mai veche de.NET Framework dupa instalare(update) sau nu era oricum activa chiar si la o instalare pe curat.
Activeaz-o de la Programs and Features. Parca versiunea.NET 3.5 si cele mai vechi incluse, Windows 8.1 utilizand versiuni mai noi de 4.0.
Cam asta e problema care apare nu doar la Yahoo! Messenger.
Sincer, nu prea am inteles ce trebuie sa fac. Dar as vrea sa te intreb ca daca vreau sa revin la windows 8 trebuie sa-l instalez din nou, nu? Windows 8.1 l-am descarcat din magazinul windows
Scrie "Programs and Features" in ecranul de Start. Si activeaza ce am spus.
Am gasit Net farmerwork si era activat cel cu 3.5 inculzand celelte si tot nu merge
Anabelle_5756 întreabă: