| SmilerXd a întrebat:

Deci nu-mi merge mess-ul, bag id parola dar imi pare cica: There was a problem signing you you in to Yahoo! Messenger. The password you entered is incorrect. Click "Close" to re-enter it or click "Forgot password..." if you forgotten your ID or password si-mi da un cod/numar ce naiba e in paranteza, dar eu am baga parola, de ce nu merge?

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SteffiSteff a răspuns:

1. Vezi daca ai ora si data la calculator programata bine.
2. Daca nu merge dai acolo Messenger->Connection si bifeaza Connect via a proxy server, apply si ok apoi daca merge iesi de pe el si intrii iar la Messenger->Connection si bifezi cum a fost inainte Connect directly to the Internet apply si ok, daca iar nu o sa mearga bifezi cum ti-am zis prima oara. Daca nu merge inseamna ca o eroare de la ei si isi va revenii happy FUNDA? big grin

4 răspunsuri:
| Dєєa a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat.
Trebuie doar sa astept cateva zile. (sau mai mult)
Eu asa am facut

Fundăă?

| Ceriik a răspuns:

La unele telefoane prima litera se scrie automat cu litera mare.Incearca sa o scrii apoi o stergi si apoi va fi cu litera mica.

| Biutzamagic a răspuns:

Buna,eu zic ori sa asteptii, ori sa iti faci un cont nou happy Funda daca te-am ajutatlaughing)))))))))

| OPREARADU a răspuns:

Iti spun eu ca am patit si eu dezinstaleazal si instaleaza-l iar cel mai simplu apoi merge ata...