TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Tehnologie

Tehnologie

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
TPU.ro întreabă:

Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!

Poţi să ajuţi?
Razvy945
acum 5 ore | Razvy945 întreabă:

Unde as putea găsi un incarcator de 36v 8A pentru o baterie de 36v 30A li ion, sau funcționează 4 încărcătoare de 36v 2A puse în paralel?

1
Răspunde Raportează
Sandu3
acum 5 ore | Sandu3 întreabă:

Salut.Vreau sa trec de la casti audio cu fir la cele wireless si vreau sa cumpar un model de la Sony, mai exact WF- C510.Dar nu stiu daca o sa imi placa cum se aud.Am incercat de la cineva niste casti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BogdanIvasciuc
acum 5 ore | BogdanIvasciuc întreabă:

Ce baterie îmi recomandați sa iau pentru un PASSAT B6 2.0 TDI BMP din 2007?

2
Răspunde Raportează
palexandraa8
acum 12 ore | palexandraa8 întreabă:

Bună! Mi-aș dori să știu dacă pot găsi toate conturile mele google cu vreo aplicație folosind data de naștere și numele

1
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
acum 12 ore | StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! Intrebarea mea este scurta si la obiect : Ce ati alege sa cumparati dintre aceste doua telefoane daca ar fi amandoua la preturi aproximativ egale Samsung Galaxy A55 5G de 256 GB memorie interna...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
stiflers41
în 8 Mai | stiflers41 întreabă:

Salut, detin un sistem jbl partybox 320 si cand trec de 50% volum incepe sa se taie din bass si sa se auda mai mult inaltele, pot rezolva asta sau e standard din fabrica? FUNDA

4
Răspunde Raportează
03am
în 8 Mai | 03am întreabă:

Salutare.De ceva timp am probleme cu deschiderea portului pentru a face seed.Am internet de la Vodafone si din ce mi- am dat seama, folosesc ca default IPV6, si am o adresa unicast globală, si o adresă...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
dosia26
în 8 Mai | dosia26 întreabă:

Salut, am si eu o problema. As dori sa imi achizitionez o baterie externa si nu stiu de care sa imi iau. Imi puteti recomanda una mai buna....nu prea scumpa? Ms mult

3
Răspunde Raportează
QQelias
în 8 Mai | QQelias întreabă:

Am cumparat in urma cu 2 luni un monitor. Cand si cand se face negru. Ii dau un refresh si-si revine. Vreo idee, in afara de aia de a-mi cumpara altul?

4
Răspunde Raportează
Manjitu
în 8 Mai | Manjitu întreabă:

De ce nu pot deschide aplicația Conversații pe Messinger

1
Răspunde Raportează
Raluca2814994
în 8 Mai | Raluca2814994 întreabă:

Buna ziua, imi recomandati si mie un monitor care reduce lumina albastra? Care protejaza ochii de lumina albastra? Sa nu fie curbat. Nu conteaza cat costa, sa reduca semnificativ lumina albastra.

10
Răspunde Raportează
User2025121
în 8 Mai | User2025121 întreabă:

Bună ziua! Vreau să organizez un concurs pentru elevii ciclului primar. Le voi da diplome de participare, dar știți vreo aplicație care să completeze mai multe diplome deodată? Adică să am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vio815
în 7 Mai | Vio815 întreabă:

Buna ziua Am comandat de la pcgarage un desktop in rate si mi-a venit unul mult mai scump, din greseala lor. Legal vorbind, daca-l pastrez, pot patii repercusiuni? Multumesc

3
Răspunde Raportează
JCDenton
în 7 Mai | JCDenton întreabă:

A incercat cineva sa vada filme de pe un stick USB conectat la Google TV Streamer 4K?

3
Răspunde Raportează
f22c10
în 6 Mai | f22c10 întreabă:

Bună! Postările din profilul meu de Facebook sunt setate numai pentru prieteni. Daca trec la public pot seta ca anumiti prieteni sa nu-mi vadă postarile? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
onmarket2011
în 6 Mai | onmarket2011 întreabă:

A testat cineva curatarea cu laser, poti sa restaurezi masini. Am gasit www.mlaser.ro

1
Răspunde Raportează
Adi1987
în 5 Mai | Adi1987 întreabă:

In ziua de azi se mai joaca cineva pe PS1 sau PS2? Nici nu cred ca mai gasesti pe undeva PS1 de vanzare, dar GTA 1 sau GTA 2 mai joaca cineva acum in 2025?

2
Răspunde Raportează
Adi1987
în 5 Mai | Adi1987 întreabă:

Nu inteleg de ce unele persoane nu vor sa raspunda la mesaje, lasa doar seen daca i- ai trimis un mesaj pe WhatsApp lasa seen si nu raspunde si e foarte enervant, si in anunturile cu locurile de munca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandra1501
în 5 Mai | Alexandra1501 întreabă:

Am un aparat foto digital, mai exact un Olympus 12.5 super wide, i- am luat baterie nouă și este la încărcat de 4 ore jumate dar încă nu se aprinde, menționez ca aparatul primește curent, becul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xander666
în 5 Mai | xander666 întreabă:

Bună ziua, voi spune o mică poveste. Am cumpărat o tabletă Lenove Tab Ideea Pro de la Altex în 18.04. 2025, am apucat să o folosesc trei zile, am costatat că pierdea constant conexiunea ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alexandra1501
în 5 Mai | Alexandra1501 întreabă:

Buna ziua, am achiziționat acum ceva timp un aparat foto digital Olympus 12.5 super wide, persoana de la care l- am cumpărat a spus că- i trebuie schimbată bateria, așa am și făcut. În prezent...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
octav005
în 4 Mai | octav005 întreabă:

Bună seara. Am un Alimentator 19.5v cu 10.3A As vrea sa testez acest Alimentator în sarcina sa vad dacă duce. Am doar becuri la 24v. După calculele mele. Ar fii cam 200w putere totala pe Alimentator....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeNNis2107
în 4 Mai | DeNNis2107 întreabă:

Salut! Am o întrebare legata de noile placi video rtx. De ce unele placi din seria 5000 sunt aproximativ la același preț cu cele din seria 4000, sau chiar mai ieftine. Eu ma uitam după un rtx 4060...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Adi1987
în 4 Mai | Adi1987 întreabă:

Care stiti PHP/HTML pe un site cum se poate face un popup sa apara dupa un interval de timp dupa ce ai accesat site- ul? Sa apara acel popup dupa un interval de timp, dupa cateva secunde dupa ce ai accesat...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
mariusrobert120
în 4 Mai | mariusrobert120 întreabă:

Ce preferati intre windows 11 sau windows 10

3
Răspunde Raportează
glock17
în 4 Mai | glock17 întreabă:

Salut! Am o problema cu tastatura. Masa pe care sta pc- ul meu nu este lipita de perete, dar cand ating peretele cu un picior de exemplu, si orice parte laterala a tastaturii, electrocuteaza. Nu este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mnfjgjfgtmfgktrgfo
în 3 Mai | mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:

Cum pot recupera conversația ștearsă de le messinger?

1
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 3 Mai | x2gk9r întreabă:

Buna, as vrea niste sfaturi. Am ales sa achizitionez un pc refurbished de pe interlink Lenovo, sincer sa fiu e foarte silentios, el a costat 413 cu: 8gb ram 128 Ssd(Samsung) i3 6100 gen 6 (3. 70ghz) ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Raluca2814994
în 3 Mai | Raluca2814994 întreabă:

Buna TPU, exista un monitor care sa blocheze lumina albastra 100%? Si daca exista, imi puteti recomanda unul? Sa fie de cel putin 120 hz. Am ochelari de protectie pentru lumina albastra, dar nu blocheaza...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 2 Mai | x2gk9r întreabă:

Buna…as vrea niste idei Am un pc cu un procesor i3 6100 gen 6 si placa video integrata de la Intel 8ram si 128ssd (Samsung) Vreau un emulator ca sa ruleze free fire pubg mobile Am incercat bluestacks...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GeorgeEuropeanu
în 2 Mai | GeorgeEuropeanu întreabă:

Salutare! Ce parere aveti despre laptopurile Lenovo LOQ? Vreo recomandare? Pentru gaming si internet

1
Răspunde Raportează
Cresta
în 2 Mai | Cresta întreabă:

Buna! Cat de utila este chestia asta si cum se foloseste mai exact? https://decordelight.eu/ro/v2/Foldable- Keyboard?utm_id=PJ120229855771390151&utm_source=facebook&utm_medium=facebook&ld=ZXlKd2NtOWtkV04wWDNCeWFXTmxJam94TWpBdU9Ua3NJbk4wWVc1a1lYSmtYM0J5YVdObElqb3hPUzQ1T1N3aVptRnpkRjl3Y21salpTSTZNak

3
Răspunde Raportează
AlexandervB
în 1 Mai | AlexandervB întreabă:

Nu știu ce să iau Un UPS cu sinus pur sau simulat? Cel simulat la la jumate de preț Am următoarea configurație: 2 boxe 230W max fiecare Monitor 32inch 50W max Laptop 150W max Încărcătoare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexandervB

Care e cel mai ieftin preț pentru Un UPS cu undă sinusoidală pură de 900-1000W? Link?

1
Răspunde Raportează
Tskkkkk
în 1 Mai | Tskkkkk întreabă:

Cate cabluri de ethernet poate sustine un rutar digi? Rutarul meu are 4 porturi pentru cabluri ethernet, dar nu sunt sigura ca poate sa le sustine efectiv pe toate. deja avem un cablu cat 7 in el, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimus200123
în 1 Mai | Anonimus200123 întreabă:

Salutare, dețin o trotinetă din Germania. se numește VMAX vx2 pro am încercat toate felurile de aplicații să o pot face să meargă cu o viteză mai mare de 22km ( din fabrică sunt 22km/h) și ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexandervB

Care e diferența dintre Prelungitorul cu împământare și cel cu protecție la supratensiune? Care e mai bun?

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 1 Mai | LisaJulie întreabă:

Primesc email-urile mult mai târziu pe gmail decât sunt primite! De exemplu am primit un email de confirmare de pe 18 aprilie tocmai acum! Cum pot remedia asta?

4
Răspunde Raportează
Mathew7393
în 1 Mai | Mathew7393 întreabă:

Am un casetofon usef z10 la care muncesc de 2 zile. Am reusit sa il fac, dar cand apas pe play, nu merge, merge doar daca conectez 2 lame si atunci motorul merge permanent. Ce fac sa il repar?

1
Răspunde Raportează
Danii96
în 1 Mai | Danii96 întreabă:

Bună seara. Soția mea are o problemă la Facebook, când mă etichetează intr- o postare/fotografie, aceasta apare doar prietenilor ei de pe FB, nu este vizibilă postarea și prietenilor mei. Dacă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
octav005
în 30 Aprilie | octav005 întreabă:

Bună seara. Am schimbat bateria la un ceas de mana. Bateria cea veche era Renata, și mi s- a dat de la magazin una varta, aceeași dimensiune. Acum eu nu știu dacă acel ceas a funcționat. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 30 Aprilie | Adi1987 întreabă:

Stie cineva cum se poate instala o baza de date mysql pe Linux? Sa poti intra in phpmyadmin dintr-un browser

18
Răspunde Raportează
Adi1987
în 30 Aprilie | Adi1987 întreabă:

Daca creezi un site si trimiti link- ul de la site cuiva sa il acceseze poate sa ii apara o fereastra rosie si sa zica ceva gen "Dangerous site" ca si cum ar fi un site rau care te pune sa introduci date...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Darius005
în 30 Aprilie | Darius005 întreabă:

Sunt la început în domeniul electronicii și habar nu am de unde pot găsi piese pentru reparat telefoane, televozoare, electrocasnice etc. la un pret convenabil ca siteurile pe care le- am găsit ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Csmin26
în 29 Aprilie | Csmin26 întreabă:

Salutare! Nu stiu daca o sa gasesc pe cineva priceput in acest domeniu dar poate macar gasesc pe cineva care a mai intampinat aceasta problema. De ceva timp am avut o problema la masina de spalat ARCTIC,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 29 Aprilie | Sawarekh întreabă:

Va salut, teoretic am vorbit cu un domn sa ma angajez, mi- a spus sa- i trimit buletinul pe Whatsapp. I- am trimis acum 5 zile si nu a mai dat nici un semn, sa il mai i- au in serios sau mai rau,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Adi1987
în 29 Aprilie | Adi1987 întreabă:

Am vazut la Altex, ca sunt niste adaptoare wireless WiFi ca stick- urile, deci bagi adaptorul ala in PC si ai WiFI pe el? Sunt placi de baza din astea mai noi care au WiFi preinstalat, nu iti trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tarinus989
în 29 Aprilie | Tarinus989 întreabă:

Salut! Vreau si eu o recomandare de laptop, vreau unul pentru birou, sa imi pot face treaba pe el. Am auzit ca Asus Vivobook- urile sunt ok dar as vrea sa stiu si modele mai bunicele si nu neaparat de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Șachiros
în 28 Aprilie | Șachiros întreabă:

Salut, TPU! Timp de aproape un an și jumătate am folosit CapCut Pro gratis, descărcându- l de pe Google.Acum câteva zile mi- a spus că nu am conexiune la internet.Am vrut să folosesc animații.Am...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
doresido
în 28 Aprilie | doresido întreabă:

Buna ziua, sper sa gasesc ajutor aici. Am un card la care Banca mi- a spus ca nu se poate scoate functia contactless. Si nici nu mi- au pus o suma maxima de plata fara pin de 5 lei cum am cerut. Am cerut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 8 Mai

Xena20 întreabă:

De ce au ajuns să voteze oamenii dubioși de extrema dreapta? Ce șanse mai avem sa scăpăm de dubiosul ăla la președenție? Ce se mai poate face acum? Și dacă nu reușim să scăpăm de el ce se...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă pe 8 Mai

GamingSoloInRetea întreabă:

Susțineți ca Uniunea Europeană sa aibă o Constituție și în aceasta Constituție sa fie o lege în care niciun stat sa nu poată ieși din UE fără acordul tuturor celorlalte state? Credeți ca ...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • EliLeli
    trimisă acum 15 ore

EliLeli întreabă:

Eu m- am saturat sa plătesc, la propriu, pentru idioți. Or fi ei jigniți, dar să trebuiască să bag mana in buzunar și să platesc pentru că unii refuză să- și folosească creierul nu e deloc...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • Germanu2904
    trimisă pe 8 Mai

Germanu2904 întreabă:

Salut! Probabil ați văzut unele sondaje legate de turul 2 al alegerilor — Simion e pe primul loc, cu vreo 10 procente peste Dan. Credeți că are șanse reale să câștige? Și dacă da, chiar ar...? (mai mult)
    23 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.099
  • Întrebări: 3.944.408
  • Răspunsuri: 17.599.326
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Spiderman

Spiderman

Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!

Start quiz
Categorii
  • 651.319 Adolescenţi
  • 55.284 Afaceri & Financiar
  • 22.840 Artă şi Cultură
  • 72.181 Auto & Moto
  • 144.088 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.690 Carieră
  • 20.200 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.051 Conversaţii