| BL4J a întrebat:

Exista o aplicație sau un program de editare în toată lumea asta în care să arate următorul lucru:
Să poți vedea ce se ascunde sub edit-uri
De exemplu:
Un om postează o poză și pune emoji-uri peste ea...
Există un program cu care poți să vezi ce se află sub emoji-uri?
Fundă pentru cine spune dacă există și îmi spune...
Sau dacă nu există fundă pentru cel care spune că nu există și explică de ce.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Daca e poza obisnuita cu un singur strat, cand pui ceva peste, inlocuiesti zona din poza cu ce ai pus peste poza si nu se mai pastreza ce a fost in acel loc, deci nu ai cum vedea ce a fost inainte. Sunt si poze cu mai multe straturi care pot sa contina si imaginile anterioare modificarii, dar acele poze sunt folosite mai mult in programe de editare poze si doar in acele poze multistrat poti pastra poza initiala intr-un strat si emoji-ul pe un alt strat. Formatul jpg e cu un singur strat si dupa modificare si salvare lipseste zona modificata si nu poti vedea ce a fost inainte.

| BL4J explică (pentru halogen001):

În sfârșit un răspuns frumos adresat fără care are intenția de: „Nu există prostule"...
Îți mulțumesc!
Am mai văzut încă doi care au răspuns frumos dar te-am ales pe tine ca „câștigător".

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu există și ar fi imposibil, pentru că se modifică pixelii, nu e ca și cum ai da cu ceva vopsea peste, pe care apoi să o poți înlătura. E vorba despre biți, care o dată modificați, nu mai ai cum să-i refaci.

| Impersonal a răspuns:

Un cine posteaza ce unde?, omule! Vrei raspunsuri, dar sa fii specific nu poti. Vrei sa ghicim unde? sau ce naiba?

| johnnny123 a răspuns:

"Sub emoji-uri" nu exista nimic. Pixelii vechi sunt inlocuiti cu pixelii noi si cu asta basta. Informatia aia pe care o cauti tu nu mai exista in acea imagine si niciun program din lumea asta nu o mai poate aduce inapoi din neant.

Trebuie sa intelegi ca atunci cand editezi o imagine NU este ca si cum ai lipi un abtibild, pe care poti apoi sa-l dezlipesti si sa vezi ce este sub el. Este mai degraba ca atunci cand desenezi ceva in nisip si apoi desenezi altceva peste. Mai poti recupera desenul original?

| Zuzu1991 a răspuns:

NU exista, atat timp cat poza e finalizata si e in format de poza (jpeg, png, tiff, etc.) orice ar fi fost dedesubt este suprascris de, ce e deasupra, poti sa ghicesti, si sunt programe care sunt in stare sa refaca poza, DAR, e doar "educated guess" nu e la sigur, de exemplu, daca cineva pune un emoteicon peste o mana, care avea un inel, programul nu v-a avea de unde sa stie de inel, si v-a reface mana fara inel

singura solutie e sa ai poza in formatul salvat de photoshop, care are toate layerele, si care nu e un format care poate fi vazut in afara photoshop-ului

| InOrOut a răspuns:

Nu se poate.