anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hallo TPU. I need help. Mi-am instalat adblock plus de curand. Problema este ca nu funtioneaza. Este activ, insa nu merge. Ce vreau sa spun este ca atunci cand accesez o pagina, spre exemplu, idk, filme online, ma umple de reclame. Ce ii pot face?

17 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pentru ca deja ai virusi!
Site-urile de filme online si jocuri online sunt recunoscute pentru malvertising si phishing...da voi habar nu aveti!

http://www.epasystems.ro/bitdefender-adware-removal-tool/

| Sn4k3 a răspuns:

Cand intri pe un site, uita-te la adblock daca apare vreun numar, daca apare inseamna ca blocheaza unele reclame. De exemplu cand am intrat pe TPU, mi-a aparut 5, deci mi-a blocat 5 reclame, dar tot mai apar cateva.

| Ineys a răspuns:

Adblock nu blocheaza chiar toate reclamele... Nu prea ai ce le face. Si mie mi se intampla la fel.

| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Problema este ca nu imi blocheaza nici macar una. laughing As putea da,, blocheaza elementul ", insa nu vreau sa blochez fiecare reclama in parte. :\

| Ineys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia da-mi un site unde zici ca ai asa multe reclame sa vad si eu.

| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Http://9gag.com/
O reclama. Cea din stanga.

| Ineys a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie nu-mi apare nici o reclama, nici un pop-up in stanga. thinking Si totusi n-am nici un adblocker. Poate te referi in dreapta sus? Daca te referi la aia, nu ai ce-i face.

| Al3xbC a răspuns (pentru anonim_4396):

Da click sus in dreapta la adblock(unde e sageata aia in jos)apoi da click pe filter preferences si debifeaza,, allow some non-intrusive advertising''

| anonim_4396 explică (pentru Al3xbC):

Stai, ce sageata? laughing

Sus in dreapta la browser apare abp cu rosu si exact langa e o sageata in jos

Nope. nothing.

Si din contra, cand dau click pe abp nu se deschide.

Ba da. Acum se deschide. thinking

Deci iti mai apar reclame?

Da. Dar ce nu am inteles. Adblock blocheaza el singur reclamele, sau trebuie sa le blochez eu pe rand? Pentru ca imi dispar, dar doar daca le iau pe fiecare in parte si le blochez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, multumesc mult. :3