Daca  nu  mergi la  service  sau  trimite in retur  la  eMAG. Nu  iti  mai face  de  lucru cu  ei,  sunt  escroci. Eu  numai  accesorii cumpar  de  la ei. Nu  am  incredere  sa  iau  telefoane,  tablete  sau electrocasnice. 
Acel  pin  este  setat  de  cineva  care  a  folosit  telefonul  inaintea  ta. in  caz  ca  inlocuieste cineva   sim-ul  cere  acel  cod. Crede-ma,  an  folosit  Allview si stiu  ce  vorbesc. 

E "Resigilat" Sigur l-a folosit cineva. Dar cum sa il sigileze la loc cu acel cod pus pe el :\. Am vorbit cu ei si au trimis nu stiu ce cerere si doar maine voi fi contactat. Trebuie sa poata face ceva fara sa fiu nevoit sa il trimit la service sau sa cer sa mi-l inlocuiasca...
					Mda... ti-am  raspuns  si la cealalta  intrebare. Telefon  nou? Sigur era sigilata  cutia? Iti  spun  sigur  ca  telefonul  este  resigilat  altfel  nu  cerea  asta. 
Inceraca  sa  accesezi  Recovery  Mode. Nici  eu  nu  prea  stiu  modelul  de  taste.  Incearca  Tasta  Power  si volum jos  sau  volum  sus. Dar  cu  tel  oprit.