| Ramo137 a întrebat:

Hey am net de la Vodafone pe antena si merge f rau, prost, nu ca e incet dar merge intrerupt si am nevoie de un net cu fibra din ce stiu eu, ce recomandari aveti? va rog la un pret okay, vidafona pe luna este 50 ron si merge f rau

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

E functie de ce oras/sat locuiesti, daca stai la casa sau la bloc, cat de departe esti de antena, daca au tras aia cablu pana la tine.

Ceea ce merge foarte bine in Pitesti poate sa nu mearga in Ploiesti.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Digi ai incercat? La vreo 25-30 lei ai net prin fibra. Eu cu wi-fi am intreruperi dar prin cablu conectat direct nu am probleme.

| just4ubr2015 a răspuns:

Digi recomand internet la viteza ok pret 35 lei pe luna semnal full

| angel6lust a răspuns:

Orange.

| ViorelHrebenciuc a răspuns (pentru angel6lust):

Telefon Samisugi cu cartela olingi si baterie tioshibag

| caalcen a răspuns:

Daca ai DIGI in zona, pune DIGI. Pe cablu. Acum pun numai cu fibra. Merge bine.

| razvand2001 a răspuns (pentru caalcen):

DIGI e foarte bun. Si eu am tot DIGI

| Peli75 a răspuns:

Depinde unde stai. Până acum vreo 5 ani Vodafone era și la noi baza, nu aveam antenă dar prindeam din alte sate. La vremea aia vreo 2 abonamente erau 100 de lei. Au venit cei de la RCS&RDS( Digi) și au amplasat Antenă la noi în localitate. Și acum avem și cablu de fibră optică cu TV și internet 5G la router, și antena 4G la noi în localitate, și cu opțiunile astea și vreo 3 abonamente este 70 de lei. Depinde de ce operator de rețea de telecomunicații este la tine în oras/ sat și cu cine ai contract. Eu personal aș recomanda RCS&RDS dar din ce am auzit și cei de la Orange sunt buni ( dar sunt mai scumpi la preț)