Ai un virus pe nume windows (pirat) si casa scapi de el downloadezi progamu asta "Remowe WGA" si gata, funda?
Acel mesaj iti spune ca windowsul tau e piratat deci trebuie sa iti reinsalezi windowsul din pacate![]()
bafta:*:*
Prin asta iti cere sa validezi Windows-ul instalat la tine pe calculator. Cred ca trebuie sa introduci un serial valid pentru sistemul tau de operare. Daca ai unul il folosesti, daca nu, cred ca-l poti lasa asa. Ce se poate intampla? Mie una nu mi s-a permis actualizarea (updates) pana la validare. Si n-am validat, bineinteles, ca n-am avut serial.
Ai dat cumva update la windows? daca nu ai o versiune originala de windows si dai update cei de la Microsoft te atentioneaza ca nu e original si iti tot apare chestia cu genuine eu am reint windows-ul si am scapat de problema
Ai instalat o actualizare care e responsabila de asta. Cauta alt cd cu Windows. Cel de pe care ai instalat nu e destul de "puternic". Sau evita acel update. Uita-te cu atentie la ce update-uri se instaleaza.
Poti scapa temporar cu asta: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml
Windowsul tau nu este crackuit, adica folosesti un windows fara licenta.Nu mai ai decat doua variante; 1.Cauta o licenta de windows(ceea ce cred ca este cam greu), 2.Reinstaleaza windowsul si foloseste alt windows!
Ai 3 posibilitati:
1) cumperi licenta sau un windows cu licenta (vreo 3-4 milioane), dar nu cred ca vei face asta...
2) reinstalezi windows-ul cu un altul (iar o iei de la capat)
3) folosesti programul: Remove WGA si scapi de problema! (daca ai windows 7 se scapa foarte usor; daca ai windows xp, atunci nici nu se mai pune problema... ca se scapa in 2 timpi si trei miscari)
Daca cei de la Windows ar pune un pret ceva mai mic, l-as cumpara si eu, dar la ce pret are, maica, ma sperie numai cand dau din greseala cu ochii de un windows licentiat!