| farcry444 a întrebat:

Întreb serios că m-a luat panica… chiar o să ne ia inteligența artificială locurile de muncă? Adică o să ajungem toți șomeri și roboții o să lucreze în locul nostru?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Pana in 2050 parerea mea, noi nu suntem la nivelul Japoniei si Coreei de sud

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Astept ziua cand AI o sa imi schimbe chiuveta la baie

| sierra1 a răspuns:

DEJA le ia jobul la unii.
Intrebă-i pe programatori (de ex) dacă au emoții pe tema asta!

| Frank51 a răspuns:

Într-un final da. Totuși sunt mulți factori la mijloc și nu cred că rasa umană (homo sapiens sapiens), va apuca să ajungă la acel confort, pentru că avem tendința să ne autodistrugem.

În epoca aceasta, din prezent, nici următoarele 10 generații nu trebuie să-și facă griji pentru problema asta. Deci da, mai bine îți faci griji pentru ce contează, să ai sănătate, să ai un job unde mergi cu plăcere și să ai familia lângă tine.

| Frank51 a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu înțeleg, crezi că în 2050, adică peste 25 de ani, inteligența artificială va prelua majoritatea sarcinilor? Cred că ești prea naivă.

Eu m-am referit la generații de oameni, o generație este de regulă timpul de la naștere până când cel născut procrează, deci undeva la 30 de ani, și am spus 10 generații deci 300 ani, anul 2325.

Cred că foarte puțini oameni gândesc pe termen lung și foarte lung, și și mai puțini oameni înțeleg capacitățile de dezvoltare ale tehnologiei.

| LisaJulie a răspuns (pentru Frank51):

Pana in 2050 parerea mea, noi nu suntem la nivelul Japoniei si Coreei de sud

| LisaJulie a răspuns:

Nu! Dar robotii ne vor ajuta in viitor

| LisaJulie a răspuns:

Nu! Dar robotii ne vor ajuta in viitor la mai multe lucruri

| FreddieM a răspuns:

La nivel de,, computing", noi umanii nu avem,, softurile"" potrivite că sa putem vreodată să concurăm cu aceasta minunata invenție, mai buna sa o lăsăm să-și facă treaba pentru care a fost programată.
Prin urmare, nu-ți fă griji, sunt o sumedenie de alte câmpuri din care sa-ti alegi cariera, unde AI ar fi complet inutil, nu va putea niciodată să-ti înlocuiască talentul și ingeniozitatea cu care natura te-a înzestrat.
Cheers

| ValentinMihai78 a răspuns:

Inteligența artificială e creată de OM! Deci, tot de OM depinde dacă și când AI va domina lumea reală!
Referitor la joburi, joburile "murdare" tot omul le va face!

| 9PM a răspuns:

Roboții vor munci și noi vom trăi din social laughing

| farcry444 explică (pentru 9PM):

Mie imi convine

| RobocopBuisness a răspuns:

Sunt meserii precum cea de bucătar pe care robotul nu le poate
înlocui. Robotul nu poate gusta din mâncare.
O sa dispara unele meserii si o apară altele. Cum ar fi mentenanță roboți și programator roboți.

| GeorgeEuropeanu a răspuns:

Salut! da!