Ce sa se întâmplă... Ai idee ce costuri sunt sa updatezi și sa întreții un așa mamut?
Atunci sa se lase de meserie
Awww.
Dupa ce ce primesti acest serviciu absolut gratis ai si pretentii si mofturi ca nu iti vezi tu casa din 2023.
Amuzant.
Uite ca si TPU folosesc gratis si nu imi place cum imi raspunzi la intrebari asa ca iti sugerez sa-ti revizuiesti atitudinea. Si nu vreau sa vad casa mea ca pe aia o vad zilnic, vreau sa vad casele altora ca de aia exista acest serviciu
Da, un serviciu gratis pe care platesti ZERO lei si ai pretentii. Nu pricep.
Platesc 29 lei pe luna Youtube premium deci banii mei se duc la google (ca asa scrie si in extrasul de cont) deci nu mai scrie zero ala cu majuscule ca nu e chiar zero
Plătești pentru YouTube nu pentru Google maps.
Platesc bani la google, la cati bani fac si din publicitate ar trebui sa-si faca toate serviciile ca lumea
Pai maps e un serviciu excelent, nu știu ce ar putea face mai bine... Având în vedere că e GRATIS.
Sa scoata imaginile din 2012 in loc sa le scoata pe alea din 2023, alo?
O fi el gratis dar ca orice serviciu gratis, daca lumea nu il foloseste e degeaba
Pai gmaps folosește mai toată lumea
Acolo in meniu ai "Vezi mai multe date" si iti arata istoricul. Ai chiar si "cele mai recente". Poate de acolo ti se trage.
M-ai fcaut curioasa si m-am uitat pe strada mea. M-a prins oadata la fereastra. Trebuie sa-mi fac un screen de acolo.
Chiar crezi nu vedeam acele "mai multe date" daca existau? Nu exista! De asta am pus intrebarea
Inseamna ca nu ai actualizat ceva. Ori hartile, ori Google.
Fa o actualizare la harti poate se rezolva.
Si crezi ca nu m-am gandit sa fac actualizare? M-am saturat de desteptii astia de pe TPU care dau raspunsuri idioate. "Inseamna ca nu ai actualizat" e cel mai stupid raspuns pe care poti sa il dai cuiva care iti spune ca nu ii merge o aplicatie. Da-mi ignore
Salut. Și eu folosesc chiar foarte des StreetView. Situația nu este de ieri de azi. Eu am pățit la fel, doar că mi-am făcut din timp screenshot-uri de fiecare data. In unele cazuri, imaginile din anumiți ani (street view) au fost șterse (noroc că am backup cu ce a fost). Cât privește imaginile din satelit, acestea se vor schimba relativ des (dar și acolo am făcut screenshot-uri sa am...așa o amintire).
De ce sa le stearga? Si de ce pe alea de acum 2 ani si nu 7 ani?
Asta doar ei îți pot răspunde. Eu știu ce politici ciudate au? Am avut StreetView cu casa in din 2009 până acum, minus trei ani. In prezent mai sunt date pe street view cu casa mea din 2012, 2019, 2023 si 2024. Ata ete
Acu aștept cu nerăbdare update cu zona mea (am văzut mașinuța street view când mă întorceam acasă de la serviciu in august și am asteptat-o in fata casei sa fac cu mâna ). Acum voi fi parte din istorie