anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata TPU! dau funda

Prietena mea cea mai buna a descarcat de pe net chesti de 100 gb(nu stiu ce, daca t0rentzi sau de pe alte site-uri)ideea e ca dupa ce si-a facut de cap cu descarcatul si-a dat seama, iar acum imi da mesaje ca disperata.va avea probleme? e la telekom(daca are vreo importanta)si a descarcat cateva zile.

Ps. Pe langa aia 100 gb nu i se iau in considerare si traficul? adica tot timpul e pe net.

Răspuns Câştigător
| valentin75 a răspuns:

Salut! Nu vad ce probleme sa aiba, daca are o conexiune la internet poate descarca oricat doreste! Nu exista limitare, limitarea este data de viteza sau de banda (partea tehnica a conexiunii), nicidecum de cantitate!

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce probleme sa aiba?

| Al3xbC a răspuns (pentru suntserios):

Probleme cu furnizorul ei de net sau politia.nu stiu...probleme.eu nu le am cu descarcatul si nu pentru ca nu as vrea dar trebuie sa pedalez pentru viteza si mi-ar trebui o luna sa descarc 1 gb si as iesi la pensie pana as reusi 100

| suntserios a răspuns (pentru Al3xbC):

Iaca na ce probleme sa aiba cu furnizorul? 100g e un trafic normal pentru un utilizator pe luna.

iar politia crezi ca sta si ne masoara noua traficul de net?

| Al3xbC a răspuns (pentru suntserios):

100 gb in cateva zile.atat a descarcat, dar nu se pune si umblarea pe site-uri etc? factura ei vine pe 20/23...in fine pe acolo ceea ce inseamna ca atunci se reia viteza deci incepe iar de la 0(daca intelegi ce vreau sa zic)e pana atunci crezi ca nu mai umbla pe net? poate de descarcat nu mai descarca(de frica)dar de umblat...

furnizorul vede traficul mare, nu poate sa anunte politia sau ceva de genu? sau site-urile respective nu vad ca descarca,, fara nr''? parerea mea e ca e bine ca nu a descarcat t0rentzi dar la cat ma pricep eu la descaracat

| valentin75 a răspuns:

Salut! Sa iei 100Gb prin ADSL e ceva tare, nu am auzit pana acum, sa-mi zici si mie cum a facut asta! Vreau sa invat si eu asa ceva! Multumesc!

| Al3xbC a răspuns (pentru valentin75):

1.nu stiu ce e ADSL.tot ce stiu e ca vreau un contract ca al ei. poate sa aiba probleme? imi e greu sa cred ca e singura care descarca asa mult, conteaza cantitatea sau de unde si ce descarca?

| valentin75 a răspuns (pentru Al3xbC):

Salut! Intreab-o ....si imi spui si mie cum a reusit sa ia prin ADSL/VDSL circa 100GB pe zi! Vreau sa stiu si eu! Banuiesc ca a utilizat un desktop sau laptop! Nu ma intereseaza ce descarca, ci cum a facut asa ceva. Ce soft a folosit! Multumesc!

| suntserios a răspuns (pentru valentin75):

Mai nou telekom ofera si tehnolohia VDSL cu viteze mult mai mari, iar ADSL permite viteze destul de mari. nu iti inteleg mirarea. cred ca tu confunzi adsl cu dialup ul

Sms,,Am router la telekom, viteza maxima.descarc de pe 28 decembrie cei 100 gb, nu am descarcat totul intr-o singura zi.am folosit cateva addonuri la mozilla si chorme''asta e sms-ul primit''deci? uite vezi? cand ai internet de cacao nu ai probleme din astea...am gasit partea buna la net-ul meu

Salut! Am crezut ca a descarcat totul intr-o singura zi! Nu cred ca se mai foloseste tehnologia dial up (in 2015), Telekom a trecut de la ADSL la VDSL (ultimul modem de la ei merge pe VDSL)!

Deci poate sa aiba probleme? nu de alta dar ma dispera.argumenteaza te rog

| K0sti a răspuns (pentru Al3xbC):

Poate da! Puneti mana si cititi! Si tu si ea!

| Al3xbC a răspuns (pentru K0sti):

Eu de ce? eu nu descarc.si explica...te referi la descarcat-ul in sine? sau la cantitate

Pai ca sa nu va mai intrebati unul pe altul! La descarcatul in sine! Cantitatea are si ea un cuvant de spus!

| Al3xbC a răspuns (pentru K0sti):

Si acum...cum sa ii spun? dar poate nu va avea probleme adica sunt atatia care descarca mult...nu? plus nu a descarcat t0rentzi(ea asa a zis)

Nu va avea, dar poate sa aiba! Inca o data, puneti mana sa cititi, ca de aia aveti Google!

Salut! Nu vad ce probleme sa aiba, daca are o conexiune la internet poate descarca oricat doreste! Nu exista limitare, limitarea este data de viteza sau de banda (partea tehnica a conexiunii), nicidecum de cantitate!