Windows 7, dar atentie -cel de 64 biti! http://windows.microsoft.com/......it-windows
XP-ul este expirat demult si in curand se vor limita programele/jocurile pentru ca au aparut versiuni mai noi de Windows (7, 8, 8.1)...
De aceea am pus ".", e in interesul lor sa numai suporte xp deoarece e gratis. de la porcaria de vista si in sus sunt toate cu plata, deci-- mai multi banii in buzunarele lor, ceea ce cu xp nu faceau
Si nu ti se pare normal sa scoata si ei un ban cinstit?
si asa ies in pierdere ca oamenii prefera windows-ul piratat in loc sa-l cumpere
.
Banii au dai naiba, care in lumea asta mai scoate win? lasam deoparte linux si cele de mac, au banii cacalau plus cati bani scot cu xbox si xbox live, se scalda in bani.
nu toata lumea are 200 de euro pentru un win 7 ultimate, nu ai ce-i face
De acord dar ca sa faci un program de operare de la cap la coada iti trebuie cel putin 2-3 ani si e de munca.
Nu zic ca nu e munca(win 7 merita banii) dar cand vezi bataie de joc si mai ceri si bani mi se face scarba. cum e win 8, o porcarie. l-am instalat "versiunea demo" si dupa 4 ore am reinstalat win 7, ma simtateam pe tableta nu pc.toate acele aps care nu trebuiau la nimic, o multime de chestii fara sens, sa speram ca in 2015 cand scot altul, sa fie 9 nu alta versiune a lui 8
Windows 8 a fost de fapt gandit pentru dispozitive mobile, de asta ti se pare aiurea pe PC
Eu am un PC cu Windows 7 ultimate x64 si merg super bine jocurile (aparte ca e configurat pentru jocuri)...
RobocopBuisness întreabă: