anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima data nu am crezut in asta, dar cineva a pus o intrebare din contul meu.
Ultima intrebare, desi eu nu am mai intrat de ceva timp pe TPU.
Ma poate ajuta cineva?
Excluzand faptul ca site-ul merge varza, se incarca super greu(desi am cea mai buna viteza la internet) si ma delogheaza de fiecare data cand intru in alta pagina.
Ar trebui sa se ia niste masuri, daca putem dona bani sa se imbunatateasca, as face-o cu placere.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Te dau afara banii din casa de vrei sa donezi sau ce?laughing Eu nu dau nici un leu, nici sa ma bati.
Mie imi merge foarte bine site-ul desi am o viteza mezozoica (2 MB). doar la logare am unele probleme. adica trebuie sa introduc datele de vreo 20 de ori pana raman logat.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca este vina site ului cineva ti-a aflat parolala yahoo. e cel mai posibil si poate intra pe TPU daca ai pastrat email ul de confirmare. calculatorul tau... poate trebuie reformatat.
nu cred ca TPU este unul din acele sit-uri dependente de bani daca da atunsci si-ar strica imagine sunt sigur ca cei care au infiintat TPU au facut-o cu un gand bin si din pura placere. nu stiu vorbeste cu raluca dar nu cred ca baniii tai sunt suficienti cu sguranta nu zic nu vor mai fi si altii dar eu nu am proble cu sit-ul. TPU e implicat in actiuni de caritate cum ar fi cea cu bratarie sunt siguara daca vei cumpara o bratara vei ajuta fff mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oau am cate 1 din fiecare vriantele de raspuns ce record!

| PeRicoL.de.eXploZie6 a răspuns:

Chestiile acestea ar trebui sa i le spui Ralucai, nu noua...