| DakotaRoyse a întrebat:

Prin căşti sau boxe se pot capta frecvenţe de la radio? straight face
Stau aproape de graniţa cu Ucraina şi e a doua oară când aud nişte voci pe rusă sau ucraineană (că nu ştiu să fac diferenţă, presupun că ucraineană) în căştile de la pc, fără să fi făcut absolut nimic. Prima dată a sunat ceva gen... uh... uvb76 cu nişte muzică irlandeză laughing A doua oară a sunat ca un radio normal, cu muzică banală şi o voce care vorbea prea mult, cred că era publicitate, şi a durat ceva mai puţin.
Sau există cumva un virus cu simptomele astea? O.o
Întrebarea e cât se poate de serioasă, daţi-mi nişte idei, chestiile astea mă sperie laughing straight face

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Posibil dar curios. Dacă sunt de impedanţă mare ar putea interfera cu o undă radio mai puternică, este adevărat şi faptul că dacă ar avea firele ecranate s-ar poate evita această situaţie.

3 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Problema nu e de la PC, boxele sunt de vină. Mai exact amplificatorul din boxe care detectează semnalele de radiofrecvenţă mai puternice. Nu toate boxele prezintă această deficienţă.

| DakotaRoyse explică (pentru Arthur):

Eu folosesc mai mult căştile (am şi boxe, le ţin mereu conectate la pc, dar scoase din priză, pentru că scot un zumzet ce mă enervează, le folosesc doar când am nevoie), şi am citit în mai multe locuri că s-ar putea să fie din cauza căştilor, care cică nu au cablurile izolate şi interferează sau ceva de genul thinking crezi că e posibil? Ar trebui să-mi schimb căştile? thinking

| DakotaRoyse explică (pentru Arthur):

Am înţeles, mersi de răspuns happy

| Arthur a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Posibil dar curios. Dacă sunt de impedanţă mare ar putea interfera cu o undă radio mai puternică, este adevărat şi faptul că dacă ar avea firele ecranate s-ar poate evita această situaţie.