Trebuie puse pe niste servetele, se pot usca 10 minute cu uscatorul de par dar de la 30 - 40 cm ca sa nu fie temperatura prea ridicata sa nu se deformeze membrana. Castile sunt cu membrana de plstic si nu se strica de la apa. Mai rau e cu microfonul - daca intra apa pana sub membrana se usuca greu si se poate strica, dar daca se usuca ar trebui sa mearga bine.
Multumesc pentru sfat am sa incerc :*
Casti nu chiar cele mai ieftine - posibil membrana de hirtie/textila, dar nu asta e buba. Buba e ca i-a intrat apa in contacte. Ramine de vazut.
Asta e la telefon, sa-l bagi in orez, dar nu prea merge metoda, sunt stricate castile. Cumpara-ti altele!
Faza faza este ca (,) castile sunt noi. si as vrea sa le "salvez" ca sa zic asa.
Nu ai cum, imi pare rau!
Pff. deci am dat degeaba 70 de lei pe ele
Degeaba le bagi in orez. Despre ce casti discutam aici? Daca sint fie foarte proaste, fie foarte ok, poate-poate ai noroc. Ideea e ca in timp oricum se vor coroda contactele, asta daca nu a fost afectata membrana deja. Depinde mult din ce sint facute si cum/pe unde a intrat apa in ele.
P.S. Ah, am vazut, 70. Da un link sa vedem si noi.
Sunt de la JVC... le-am luat din Flanco si poti sa spun ca sunt foarte bune.mi-au dat garantie la ele... un an de zile
Si nu a intrat foarte multa apa...
Am zis da link. JVC au zeci de modele. Lasa-le la uscat citeva zile si vezi dupa aia. Preferabil intr-o cutie ermetica alaturi de o punga-doua de silica gel.
BlackForest întreabă: