| andreeaandra989 a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor am scapat casdtile in apa si vreau sa absoarb apa rapid din casti...dat-mi si mie niste idei va rog ..stiam ceva de orez

11 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Trebuie puse pe niste servetele, se pot usca 10 minute cu uscatorul de par dar de la 30 - 40 cm ca sa nu fie temperatura prea ridicata sa nu se deformeze membrana. Castile sunt cu membrana de plstic si nu se strica de la apa. Mai rau e cu microfonul - daca intra apa pana sub membrana se usuca greu si se poate strica, dar daca se usuca ar trebui sa mearga bine.

| andreeaandra989 explică (pentru halogen001):

Multumesc pentru sfat am sa incerc :*

| KodrutZ a răspuns (pentru halogen001):

Casti nu chiar cele mai ieftine - posibil membrana de hirtie/textila, dar nu asta e buba. Buba e ca i-a intrat apa in contacte. Ramine de vazut.

| Eastwood a răspuns:

Asta e la telefon, sa-l bagi in orez, dar nu prea merge metoda, sunt stricate castile. Cumpara-ti altele!winking

| andreeaandra989 explică (pentru Eastwood):

Faza faza este ca (,) castile sunt noi. si as vrea sa le "salvez" ca sa zic asa.

| Eastwood a răspuns (pentru andreeaandra989):

Nu ai cum, imi pare rau!

| andreeaandra989 explică (pentru Eastwood):

Pff. deci am dat degeaba 70 de lei pe ele laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru andreeaandra989):

Degeaba le bagi in orez. Despre ce casti discutam aici? Daca sint fie foarte proaste, fie foarte ok, poate-poate ai noroc. Ideea e ca in timp oricum se vor coroda contactele, asta daca nu a fost afectata membrana deja. Depinde mult din ce sint facute si cum/pe unde a intrat apa in ele.
P.S. Ah, am vazut, 70. Da un link sa vedem si noi.

| andreeaandra989 explică (pentru KodrutZ):

Sunt de la JVC... le-am luat din Flanco si poti sa spun ca sunt foarte bune.mi-au dat garantie la ele... un an de zile

| andreeaandra989 explică (pentru KodrutZ):

Si nu a intrat foarte multa apa...

| KodrutZ a răspuns (pentru andreeaandra989):

Am zis da link. JVC au zeci de modele. Lasa-le la uscat citeva zile si vezi dupa aia. Preferabil intr-o cutie ermetica alaturi de o punga-doua de silica gel.