| AlexSTN1111 a întrebat:

Am o problema cu conectarea la net ieri inainte sa inchid telefonul eram conectat la reteaua Digi-C40E dar azi sunt conectat la reteaua Digi-7EIA si e culmea ca e exact aceeasi parola si s-a schimbat numele retelei. Am semnal full si nu merge sa intru pe diferite aplicatii(YouTube Facebook etc).Va rog spuneti-mi de ce s-a schimbat numele si ce trebuie sa fac sa mearga netul din nou.

Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

... posibil să fi victima unui „ atac ", cineva a pătruns în routerul tău. Ce să faci? Resetează routerul, configurează-l din nou, pune altă parolă, nu da nimănui parola, înafară de persoanele în care chiar ai încredere. Schimbă parola și username-ul de acces la router. De obicei numele și parola pentru acces la router sunt „ admin " și „ admin ". Vezi că pe spatele routerului se află o adresă web. Dacă tu îi scrii parola cuiva ca acea persoană se se conecteze la router-ul tău, acea persoană chiar dacă nu știe parola se poate conecta la setările routerului accesând o anumită adresă web ( o găsești pe spatele routerului ), scrie username-ul și parola, pe care, dacă nu le-ai schimbat sunt admin și admin și astfel îți schimbă numele routerului și poate să creeze diverse „ pagube " și nu mai ai acces la internet.

Încă ceva, pentru a fi mai în siguranță, urmărește cu atenție acest videoclip : https://www.youtube.com/watch?v=iKjEaowLvRY

1 răspuns: