| Mătea_Răzvan_1998 a întrebat:

Am o problema cu un laptop Lenovo g400 59384339. Are windows 7 pe el, în bios scrie ca vine cu Windows 8.1 și aș vrea sa știu dacă e ceva problema sau apar dacă îi dau upgrade la Windows 10. Pe scurt dacă e compatibil cu W10. Multimesc!

1 răspuns:
| Algo098 a răspuns:

Ar trebui sa mearga. Windows 10 consuma mai multe resurse hardware, are mai multe fisiere si ar trebui schimbat hard disk-ul cu un hard disk SSD pentru o viteza mai buna. Alte probleme pot sa apara la drivere. La un laptop cu placa video hd7470m windows-ul 10 (care se stie ca instaleaza drivere automat), imi instala un driver mai nou incompatibil si luminozitatea ecranului avea doar 2 pozitii: ecran negru total (in lumina puternica exterioara se vedea ca merge) si luminozitate maxima care distorsiona imaginea. Am blocat driverele video cu metoda de aici http://www.howtogeek.com/......c-drivers/
Acelasi lucru si la driverele pentru touchpad, driverele noi ofereau o functionalitate redusa a touchpadului si am aplicat aceeasi metoda de blocare a driverelor folosind Group Policy Editor in windows 10 pro.