| mihgtr a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un telefon dar nu ma pot hotara intre: Sony Ericsson xperia mini si HTC explorer; imi puteti da niste pareri.
Dau FUNDA! ~

4 răspunsuri:
| kozzmyn a răspuns:

Dintre aceste telfoane cel mai bun este Sony Ericsson XPERIA MINI. Deoarece detine o tastatura QWERTY si este mai bun pentru site-urile de socializare si pentru mesaje, iar bateria o sa te tina mai mult la Sony decat la HTC.Iti urez multa BAFTA!

| sltlp a răspuns:

As alege Sony deoarece e mai performant, e capabil de continut hd, are android 4.0 oficial, si sunt multe altele

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

HTC explorer: are ecran de 3.2", Android, procesor de 600 mhz, 348 mb memorie ram, accepta card de memorie externa, are camera de 3.15 mp cu flash si bateria de 1230 mAh.
--
Sony Ericsson xperia mini are ecranul de 3", procesor 1 ghz, memorie ram 512 mb, Android, accepta card pentru memorie externa, are camera de 5 mp cu flash, si baterie de 1200 mAh.
--
Iti recomand Sony Ericsson, fiindca are procesorul mai mare (mai multa viteza, se blocheaza mai putin), camera mai buna ( 5 mp fata de cei 3.15 a lui HTC) si fiindca Sony intotdeauna a avut telefoane bune pe piata (E compania Sony, nu este infiintata de 5 ani (de exemplu) ca si HTC. Succeshappy

| mihaelapestrita a răspuns:

Sony Ericsson! Ai aici http://snipurl.com/sony_ericsson detalii.