Placa de baza gigabyte ga 965 ps 3, sursa 450w
Ce sursa omule, ca daca e un deluxe iti ia foc tot pcu in 2 zile
1. Placa aia de baza are ea functii de oc, dar nu e facuta pentru asa ceva. Chipset-ul e slabut.
2.Ce sursa e, nu te-am intrebat ce putere are. Ce model, ce producator.
Am aflat in sfarsit, sursa e un rexpower...mai mult nu stiu, oricum o am cred ca de...8 ani dar nu am avut probleme cu ea
Pfai...
Eu zic sa dai o petrecere ca nu ti-a luat foc cu sursa aia. lasa-l naibii de oc. Daca vrei oc, iti iei o sursa ok, nu un jeg...
Iară a vorbit ca ceea ce îi „meșterul" lui pește Jipa95, aiurea ca de obicei, că habar nu are de service Pc dar se crede(doar el) depanator de calculatoare.Mi milă de userii de se lasă fraieriți de ăsta.
Ca să faci Oc la procesorul tău(o chestie inutilă dar hai să zicem) ai nevoie de versiunea de BIOS ce poate face asta stabil, fără a readuce la setările de fabrică hardware-ul tunat„" de o sursă de alimentare cum trebuie, nu știfturi ca Raidmax, Deluxe cu etichete galbene și alte gunoaie de genul, și desigur un UPS care șă mențină tensiunea de alimentare stabilă 24/7.
Apoi se poate trece la profilul de OC, unde vei mării fie factorul de multiplicare al procesorului fie cel mai comod tensiunea.Dar cu simț ca să nu prăjești procesorul.Succes
Deci la 2.8 ramane asa? Inseamna ca nu e stanbil la 3.0. Si eu am procesor Intel Core i3 si vreau sa-i fac overclocking, dar e laptop si mi-e frica sa nu se incinga prea tare.
La 2.8 merge foarte bine...la 3 are probleme. la laptop am vrut sa ii fac oc dar nu cred ca merge fiindca e chipset...
Nu nici al meu nu e ...ms ca mi ai zis nu stiam ca sunt blocate, al meu nu ma lasa sa fac nimic la procesor si alte componente
Normal ca sunt blocate, doar nu vrei sa faci sarmale la foc mic pe acel laptop fara o racire adecvata!
))))
pai si daca de exemplu...sa zicem sunt putred de bogat si vreau sa bat un record sa fac oc 200% (nu e cazul meu) de ce s ar baga bios in toata treaba mea?
vladutzumuresan1996 întreabă: