anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce este un hyperlink? De exemplu, daca vreau sa pun niste fisiere pe un hyperlink cum procedez? Multumesc!

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Un hyperlink este o modalitate de a referi un obiect care poate fi accesat fie printr-un click su prin trecerea cu mouse-ul pe deasupra hyperlinkului. Nu poti pune fisiere pe un hyperlink ci eventual pe obiectul la care se refera hyperlinkul. Cum faci asta depinde de tipul de obiect.

| horia2012 a răspuns:

Un hyperlink e o cale-trimitere-conexiune intre o reprezentare grafica (foto, scris...) si un obiect (foto, fisier.), adresa de email, pagina web.
In word poti creea un hyperlink, depinde ce vrei. Click dreapta pe obiectul din pagina (daca e scris-il marchezi tot-click dreapta-hyperlink)
daca e poza-direct click dreapta-hypelink. O sa-ti apara un meniu din care alegi ceea ce vrei (adresa de email, pagina web, foto, fisier.) Orice ai alege, trebuie ca obiectul respectiv trebuie sa fie in acelasi loc cu documnetul tau pentru ca altfel, daca o sa-l dai cuiva si face click pe acea poza..scris..nu o sa apara nimic. Deci toate materialele trebuie sa le pui in acelasi folder cu materialul tau, astfel incat cand il copiezi pe stick, e valabil oriunde.
Uite pentru 2010, dar e valabil pentru orice varianta:
https://www.youtube.com/watch?v=GbykxyHXk5g

| Solutionistul a răspuns:

Ca sa intelegi mai bine..hyperlink e o trimitere..de exemplu dai click pe o poza..atunci cand te trimite pe o anumita pagina inseamna ca poza avea un hiperlink. Intelegi?

| Anonim explică (pentru Solutionistul):

Da,am inteles. Multumesc. Cum creez unul? Pentru ceva din word de exemplu.