| Ionut2143 a întrebat:

Deci am un USB si tot mi se creeaza pe el un shortcut al USB-ului...deci il pun in pc il sterg acel shortcut, dupa care il introduc iar in pc si iar apare acolo acel shortcut. L-am si reformatat USB-ul. Ce sa fac sa nu tot imi apara shortcut-ul?

6 răspunsuri:
| ShoFan a răspuns:

Chestia asta reprezintă un virus.
Odată ce s-a introdus în PC un USB virusat, dacă bagi unul curat vor continua să apară shortcut-uri la orice fișier.
Am reușit să scap de asta folosind programul USBFix. Îl descarci de aici: http://www.fosshub.com/UsbFix.html (dai click pe "Download UsbFix Windows Installer").
După ce l-ai instalat, își va creea o iconiță pe desktop. Bagi toate USB-urile virusate cu shortcut-urile astea, deschizi programul și dai pe "Clean".
După ce se termină "curățarea" shortcut-urile vor dispărea. :)

| ShoFan a răspuns (pentru ShoFan):

P.S.: Am văzut și răspunsurile celuilalt user.
1. Nu există USB-uri care să aibă ca scop creearea shortcut-urilor. laughing
2. Formatarea nu a ajutat la mine, deci te sfătuiesc să folosești progrămelul ăla.

| Ionut2143 explică (pentru ShoFan):

Am introdus stick-ul dupa ce am deschis programul si am dat clean. Dar tot se creeaza acel shortcut.

| Anonymous1995 a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci, asa a fost stickul concepul, nu mai incerca, toate stick-urile noi au big grin

| Ionut2143 explică (pentru Anonymous1995):

Ciudat ca pana acum nu mi-a facut asta... deci intru in stick si apoi iar trebuie sa intru in el ca sa dau de folderele de le am pe el.

| Anonymous1995 a răspuns (pentru Ionut2143):

Hmm..foarmateazal inca odata si baga din nou folderele respective pe el, vezi daca iti face la fel happy