| winter a întrebat:

Salut, intentinez sa-mi cumpar un iphone deoarece in prezent detin un telefon cu Android mai exact un s5 de care sincer m-am plictisit, in trecut am avut un s6 edge dar ma enerva ca atingeam ecranul pe lateral fara sa vreau. Ei bine, eu nu am avut nici un telefon cu Ios si ma bate foarte tare gandul sa trec de la Android la ios deoarece m-am plictisit de Android. Voi ce parere aveti sau daca aveti chiar un iphone, o parere nu strica.

3 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salutare!

Sunt utilizator de iPhone de cativa ani. E drept, Android e mai ''open'' decat iOS, insa iOS e mai stabil, dupa parerea mea. Deschid 20 de aplicatii si nici nu schiteaza vreun gest de lag sau sa se blocheze. In principiu, ce face unul, face si celalalt. iOS e mai limitat la aplicatii, e drept, insa pe partea de performanta, consider ca e cu mult peste Android.
Momentan, detin iPhone 8 Plus si sunt foarte multumit.

| PrincessAndreea a răspuns:

Buna! Și eu m-am aflat in cazul tău acum câteva luni când mi am schimbat telefonul din Android in iOS și știu cum este. Acum am, și chiar ma bucur foarte mult. Te anunț ca primele doua zile e posibil sa apeși acolo unde numai sunt butoane, dar asta trece cam după acest termen. Nu e neaparat sa se întâmple asa, dar asta e. Oricum cu timpul, cam intr o saptamana vei fi chiar foarte bun la controlatul lui. Și te sfătuiesc sa mergi la Vodafone/telekom/etc.(depinde de unde e rețeaua ta de pe telefon) și sa îți facă configurările. In rest pot sa spun ca Android este MAI PROST decât iOS.

| xUnicatYT a răspuns:

Bună dacă ești pasionat de jocuri etc... Nu iPhon dar dacă te mia joci ocazional ar fi perfect un huawaei dar dacă ești cu Facebook-ul sau chestii de genul tot un huawaei deoarece este ceva nou bun și de calitate încearcă un huawaei P9 lite 2017 îl recomand tocmai îl folosesc. Nu se încălzește debea peste 3-4 ore și este ideal pentru toate!