| Ngb_Slverr_1970 a întrebat:

Ma puteți ajuta am si eu o problema la PC
Ma chinui sa instalez windows-ul de azi de dimineața
Își da restart singur după ce dispare Windows is loading file întruna așa ce pot sa fac am încercat si cu win... Xp dar degeaba;(

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Problema e una hardware nu software și se referă la o răcire deficitară sau opturată a procesorului sau cipseturilor plăcii de bază. Asta poate fi de la acumulările de praf sau uscarea pastei termice de pe procesor.În ambele cazuri necesită cunoștințe de service pc, și măcar o pensulă(NU sptay cu aer comprimat), șurubelniță stea, etc. Dacă deții cunoștințe practice NU de pe YouTube de service pc poți remedia problema. Dacă nu, recomand un service de calculatoare.

2 răspunsuri:
| Saveluc a răspuns:

Ai mai parit asta vreodata?
1. Este laptop sau desktop?
2. Daca este laptop. se incalzeste procesorul? schimbai oasta conductor dar mai intai curata-l si este valabil si pentru desctopul.
Placa video se incalzeste (daca e desktop)
- Sursa de alimentara de cat este si sa nu ai vreun scurt pe placa de baza. (daca este desktop)
Ultima varianta intra in bios (ca e laptop ca e desktop) si undeva in Bios in sectiune boot comuti pe DVD-RW sau USB Boot ceva de genu.

| cristinel375 a răspuns:

Poate nu este bun Win sau gresesti tu, la Win Xp trebuie sa intri in BIOS ca sa il poti instala iar la Win 7 bagi cd-ul sau stick-ul, ii dai restart si incepe toata treaba, daca ai facut asa si nu-ti merge inseamna ca nu e bine facut Win.