1. Intra pe 192.168.0.1
2. User: admin parola: (aici nu scrii nimic dai direct login)
3. In stanga o sa ai Internet setup, te duci acolo si daca ai rds de ala cu user si parola de la ei alegi la Internet Connection type PPPoE si pe urma mai jos bagi userul si parola de la RDS iar mai jos la MAC Adress dai clone MAC Adress dupa care salvezi. Si pe urma din coloana din dreapta alegi wireless setup ca sa-ti parolezi routerul sa nu poata oricine sa intre la tine.
Nu-ti trebuie internet ca sa intri pe 192.168.0.1. Daca ai conectat corect cablurile trebuie sa-ti apara pagina de logare pe router. Uite aici o schita de conectare: http://c.fixya.net/fixya20/uploads/Images/creativetech_21.jpg
Nu se poate realiza conexiunea la internet
Google Chrome nu poate afișa pagina web, deoarece computerul nu este conectat la internet.
Puteți încerca să diagnosticați problema efectuând următorii pași:
Faceți clic pe Start, apoi pe Run (Executare), inserați %windir%\network diagnostic\xpnetdiag.exe și faceți clic pe OK.
Eroare 106 (net::ERR_INTERNET_DISCONNECTED): S-a pierdut conexiunea la Internet.
Nu e configurat ma...
1.Intra in Control Panal
2.Network and Internet Connections
3.Network Connections
4. Local Area Connection (trebuie sa-ti apara ceva de genu e o poza cu 2 pcuri)
5. Dupa ce ai intrat Local Area Connection du-te la Support
6.Cauta Default Gateway
7.Ia IP de akl
8.Intra pe o o pagina cu ipu ala de ex : intra pe internet explorer si scrie ip la search eu am : 192.168.1.1
9.(aici nu-s sigur daca e la fel da incercam) daca e ca la mine o sa iti apara 2 casute : username / password (username : admin / parola : admin)
10. Dupa ce te-ai logat acolo incearca sa mergi la Basics, Cauta WAN
11.In WAN vezi daca is toate alea activate
12.Intra in WLAN si vezi la fel
Acum eu nu stiu ca eu am modem de la romtelecom si asa se configureaza numa ca la mine in WAN ma duc la WAN6 si bag ID si parola de pe contract... al tau fiind doar un router wireless nu stiu daca e la fel da incearca vezi daca merge
Bafta