| GabrielGL a întrebat:

Salut TPU. Am DAIKIN - Kit ARXF50A/ATXF50A un aer conditionat cum as putea sa il comand de la distanta prin app sa-l pornesc opresc nu are functia wifi ...mersi

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Poti sa pui un termostat care sa aiba functia asta wifi, doar ca trebuie sa te pricepi ce anume sa conectezi la acel termostat, apoi tu pui appul acelui termostat in telefon si controlezi asa.

Dar cum acel aparat are deja un termostat in el, nu prea vad ce modificari sa faci, adica nu zic ca n-ar fi posibil, eu zic ca te complici aiurea, nu vad rostu.

Il comanzi de la telecomanda laughing ceti trebuie tie sa setezi de mai stiu eu unde, cu ce te ajuta asta?

Stiu, pe unia ii incinta f mult ideea asta, dar practic e un fisss, sa ia banii naivilor, celor care ramin impresionati de rahaturi.

Daca sa zic elimini termostatul din aparat, ceea ce nu prea vad cum, dupa n-o sa mai poti folosi telecoamanda acasa, sau n-o sa mai functioneze butoanele de pe aparat.

Intreaba la cei care vind aparatele alea, eventual le poti scrie sau suna si pe websitele lor la tech supoort sa-i intrebi, asta daca o sa iti raspunda careva, de regula aia acorda suport doar celor care instaleaza, celor autorizati.

Eu asa spun ca te complici prea mult, pentru nimic.

Ai Daikin kit cei ala? laughing ala este un aparat de aer conditionat, nu este kit.
Sau ce ai vrut sa spui ca ai kit, cei ala kit? Ce ai tu se numeste mini split si nu kit laughing dar acu na, fiecare cu cel doare.

Aparatul din interior, are pe el ceva senzori, primeste curent electric de la aparatul de afara, are si o placa electronica, parca, care comuncia cu alta din aparatul de afara, asa ca nu vad cine, sau cum ar putea controla wireless ceva.

Daca ai fi avut Split, acolo da, ai termostat pe perete, pui alt termostat cu wifi, nu trebuie sa fie aparatul cu wifi, dar in cazul asta cu Mini Split, astea is f delicat, nu o sa te ajute nimeni sa faci ce cauti tu, iar daca ar merge, tear costa cit tot aparatu laughing

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Cumpri o priză smart și îl conectezi la ea. Nu vei putea face reglaje, dar îl poți porni / opri oricând din aplicația prizei.