Dacă faci upgrade la Windows există o posibilitate ca problemele de pe Windows 10 pro să îți rămână în pc, de asta este recomandat atunci când bagi un Windows să fie formatat de la 0 hard-diskul sau ssd-ul.
încearcă așa cum spui tu dar mai întâi fa-ti un backup la fisierele importante, dacă face figuri după, reinstalezi Windows 11 de la 0 și ar trebui să meargă bine.
Depinde viteza ta de internet +viteza de scriere = depinde de ce hard ai, daca e ssd e rapid, 8gb ram sunt ok, cpu este de calitate office, vezi sa nu umpli partiția c
Adica?
Dacă cineva iți spune că ceva merge de "zbârnâie", tu ce ințelegi de acolo?
Nu te lua dupa habarnisti
Cu asemenea procesor nu te sfatuiesc sa treci pe Windows 11.
Pentru ca va inceta sa functioneze cand vrea Microsoftul. Adică se poate instala, dar e nerecomandat.
Mda, parcă știam că update-ul de la WIN10 LA WIN11 se face trecând succesiv prin toate versiunile de WIN11. Adică prima dată se va face update la WIN11 23H2 după care își va face update la 24H2 și apoi la 25H2. Faza asta durează destul de mult (de la câteva ore sau chiar o zi două) în sensul în care WIN11 realizează de fiecare dată că are niște update-uri de făcut și acestea îți apar acolo la setări de update. Vorbesc de update de la WIN10 LA WIN11. Dacă însă vrei să o faci manual poți foarte ușor să o faci cu o imagine WIN11 22H5 descărcată gratuit direct de la Microsoft. Problema se pune în situația asta de licența de WIN 10 pe care probabil o ai pe laptop și care sincer nu știu dacă o va mai recunoaște WIN11 22H5 după instalare. Eu am făcut update de la WIN10 direct la WIN11 23H2 atunci când a apărut și nu am avut probleme cu licența.
Eu folosesc Windows 10 pe laptop pentru ca nu e compatibil cu Win 11 dar am activat ESU din Windows Updates, insa, de curiozitate, am facut update pe laptopul vechi la Win 11 si nu merita, e prost. Din experienta mea ar trebui sa ramai la Windows 10 cu i5 si doar 8gb ram. Am si un PC cu 8gb ram si windows 11 dar tot la fel ma gandesc sa imi bag si pe el windows 10.
Oricum design-ul Windows 11 e foarte urat si nu intelegi mai nimic, multe setari sunt mutate, nu ai acces la anumite setari, bara de jos nu mai poate fi mutate unde vrei tu si multe alte chestii pe care nu le poti modifica. E la fel ca Windows 8, o porcarie pe care nimeni nu a cerut-o.
Eu sunt multumit de Windows 11. Dar... trebuie sa ai hardware compatibil.