| GhYGhY a întrebat:

Salut TPU
Am o problema cu chromu', las un link sa descarcati poza, poate puteti sa ma ajutati.

http://fisierulmeu.ro/39XNNVEGO20I/Untitled-png.html

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Da, dar unu legitim chiar de e în trial NU furat și sau activat cu idioțeniile de pe google.
BS player este el însuși un virus.Nu vă pot înțelege de ce mai folosiți softuri expirate când se poate folosi windows media player și windows 8 codeck pack:
http://www.windows8codecs.com/

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Problema nu e de la chrome ci de la un malware care încearcă să hackuiască serverele ssl are site-urilor ca YouTube și Faceboock din pc-ul tău, iar browserul ți-o blocat accesul la internet din motive de securitate reală! Dacă știi că ai furat jocuri și windows și/sau le-ai activat cu idioțeniile de pe google, atunci asta e cauza!
Dacă nici după ștergerea istoricului și parolelor din browser-ul ăsta de doi bani problema nu se rezolvă atunci înseamnă că ți-o retricționat accesul pe chrome din cauza virușilor de genul ăsta ce-i gazduiești în calculator.Succes

| GhYGhY explică (pentru DeyCj):

Laptopu' este cumparat nou...am instalat windows 8.1 Pro si am vrut sa descarc BS Player...si dintr-o data a aparut chestia aia..internetul era de pe stik de la Digi Net Mobil. daca nu merge nici daca sterg tot istoricu' si dezinstalez chromu' si il instalez iar si tot nu merge trebuie sa bag iar windows?

| Jipa95 a răspuns:

Daca ai intr-adevar o problema, poza o poti urca pe site-uri precum tynypic, sau postimage.org. Cu link-ul tau virusat dupa fisierul meu sa-si infecteze altii pc-ul nu eu.

| DeyCj a răspuns (pentru Jipa95):

Nu-i virusat.Așa zisu antivirus îl vede ca virusat.E normal ca 99% îs doar țepe comerciale ce văd doar viruși comerciali...