| Iunix a întrebat:

De unde pot să fac rost de un CD gol, cam de 3 GB, îmi trebuie pentru un windows, și cam cât ar costa? (nu vreau Memory Stick! )

7 răspunsuri:
| MaximClaudiu a răspuns:

Librarie, magazin de electronice, magazinul de la coltul blocului, CD-uri se gasesc, problema e ca nu de 3 GB... daca vrei ceva mai mare de 1 GB, cumpara un DVD, alea au cam 7 GB big grin

| Friday13 a răspuns:

I-a mai bine DvD si nu costa mult happy

| Dzeko7 a răspuns:

Din cate stiu eu nu sunt cd-uri de 3 Gb; sunt de vreo 800 de Mb cred; cumpara un Dvd ca are 4, 7 Gb costa cam 1, 5-2 lei si le gasesti la orice magazin de electronice si la orice librarie.

| Vanqu1sh a răspuns:

CD de 3 gb nu exista, este doar DVD de 4.7 gb si le gasesti pe la toate pravaliile. Bafta!

| Go3 a răspuns:

Nu exista CD de 3 gb, ci doar de 700 mb... poti folosi un DVD care are o capacitate de 4 gb si este numai bun pentru a punde pe el win 7 / 8. Succes!

| AllForOne a răspuns:

CD-uri găsești de obicei la librarii, xeroxuri sau in magazine mai mari de electronice, cum ar fi Domo. Prețul unui CD este de 0, 6 lei dar are memorie in jur de 700 de mb. Cum a zis si MaximClaudiu, mai bine cumperi un DVD pentru ca are cu siguranță mai mult de 3 gb. Un DVD de 4 gb costa in jur de 0, 8 lei sau 1 leu

| K0sti a răspuns:

Ma indoiesc ca vei face ceva cu windows-ul ala, cand tu nu esti in stare sa faci diferenta intre un CD si un DVD!