| BloodAndBon3 a întrebat:

De vreo 6-7 luni imi apare o eroare enervanta, si anume :There is an IP conflict with another system on the network!

Am incercat toate solutiile care le-am vazut pe net... fara nici un rezultat. Deja nu mai doresc neaparat sa nu mai apara, dar macar sa apara sub forma unei ferestre. (Aveam odata un virus in PC si aparea ca o fereastra. cum am devirusat totul, apare din nou asa.)

Nu ca m-ar deranja neaparat, m-am obisnuit cu ea, dar cand apare (odata la 2-3 minute dupa ce ii dau close), PC incepe sa mearga sacadat, mai ales pe jocuri in window / pe net.

PS: Am net de la o firma locala, prin fibra optica.Deci nu am router... IP meu este static.

Dau FUNDA celui care stie vreo solutie care chiar merge, sau sa poata aparea in modul fereastra.

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Incearca sa debifezi TCP/IP v4 din proprietatile LAN.

| BloodAndBon3 explică (pentru SoftCristi):

Bun...deci dupa atatea incercari si cautari si de toate facute, nu imi vine a crede cat de stupid era. Multumesc mult.

2 răspunsuri:
| madastar18 a răspuns:

Suna la ei si spune-le sa-ti schimbe parola de la net si cu ip-ul, iar tu trebuie sa bagi un antivirus bun si sa schimbi win si totul o sa fie bine.
FUNDA?